Εντατικές οι δοκιμές εξέλιξης της ηλεκτρικής BMW i4

Εντατικές οι δοκιμές εξέλιξης της ηλεκτρικής BMW i4

Καθώς πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης της ηλεκτρικής i4 η BMW φαίνεται πως έχει εντατικοποιήσει το πρόγραμμα εξέλιξης του νέου της μοντέλου το οποίο συλλαμβάνεται όλο και πιο συχνά από τον κατασκοπευτικό φακό.

bmw_i4_037345654harpi1000_3
Πριν λίγο καιρό η BMW είχε κυκλοφορήσει μια σειρά από επίσημες φωτογραφίες της καμουφλαρισμένης i4 κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης. Το πολυαναμενόμενο νέο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW κάνει όμως όλο και πιο συχνές εμφανίσεις σε δημόσιους δρόμους κάτι που υποδηλώνει την εντατικοποίηση του προγράμματος εξέλιξης καθώς πλησιάζει η ώρα της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου. Έτσι αν και είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τις πρωτότυπες i4 σε χιονισμένα τοπία και αρκτικές συνθήκες οι πιο πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες την δείχνουν σε αστικό περιβάλλον.

Πάντως από τα όσα έχουμε δει και έχουν γίνει γνωστά έως τώρα φαίνεται πως η i4 θα ακολουθεί σε γενικό πλαίσιο τα σχεδιαστικά πρότυπα που η BMW έχει και στα συμβατικά της μοντέλα αφήνοντας μάλλον την αρκετά διαφορετική προσέγγιση που είχε με την i3. Όπως δείχνει και η ονομασία η i4 δεν θα κρύβει τον συσχετισμό της με την Σειρά 4 και οι μέχρι στιγμής φωτογραφίες δείχνουν πως οι αναλογίες της πλησιάζουν αρκετά αυτές της Σειράς 4 Gran Coupe. Ωστόσο η i4 θα έχει ένα εντελώς διαφορετικό μηχανολογικό υπόβαθρο από τα συμβατικά μοντέλα καθώς έχει εξελιχθεί και θα υιοθετεί την αμιγώς ηλεκτρική τεχνολογία πέμπτης γενιάς της BMW. Μεταξύ άλλων λοιπόν η αυτονομία αναμένεται να ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα ενώ άκρως ενδιαφέρουσα αναμένεται η εικόνα σε επίπεδο δυναμικών χαρακτηριστικών αλλά και επιδόσεων με το 0-100 km/h να κυμαίνεται στο επίπεδο των 4,0’’ και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 200 km/h.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης