H Polestar επενδύει στη Μ. Βρετανία

H Polestar επενδύει στη Μ. Βρετανία

Η νεοσύστατη εταιρεία Polestar αποφάσισε να εντείνει την παρουσία της στη Μ. Βρετανία, με την κατασκευή ενός νέου τμήματος R&D στην πόλη του Κόβεντρι.

190508213450_Polestar_1_VP_build_003
Άλλοι κατασκευαστές φεύγουν και άλλοι έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την Polestar να αποτελεί την τελευταία είσοδο στη Γηραιά Αλβιόνα. Οι νέες εγκαταστάσεις της Polestar θα βρίσκονται στο Coventry της Αγγλίας και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι αφού οι άνθρωποι της εταιρείας φαίνεται να πιστεύουν πολύ στην μακρά παράδοση των Βρετανών στην σχεδίαση και κατασκευή αυτοκινήτων.

Αρχικά στην Polestar θα απασχολούνται 60 άτομα, κυρίως μηχανικοί και αυτό σύμφωνα με την ίδια θα της προσφέρει έναν «σημαντικό πλούτο εξειδικευμένων δεξιοτήτων», οι οποίες θα συνεισφέρουν σημαντικά στην εξέλιξη των μελλοντικών της αυτοκινήτων, μετά το Polestar 3. Οι εν λόγω μηχανικοί έχουν ήδη βάλει το λιθαράκι τους στην εξέλιξη μοντέλων της Polestar και τώρα αναλαμβάνουν αποκλειστικά το καθήκον να εξελίξουν τα μελλοντικά της πρότζεκτ, που θα αποτελούν μέρος του παγκόσμιου δικτύου της εταιρείας και θα συμβάλλουν ουσιαστικά στις προσπάθειες του τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης που βρίσκεται ήδη στην Σουηδία.
«Επενδύοντας στο ταλέντο των μηχανικών που έχει να προσφέρει το Ηνωμένο Βασίλειο θα ενδυναμώσει τις δυνατότητές μας», δήλωσε ο Thomas Ingenlath, εκτελεστικός διευθυντής της Polestar, ενώ πρόσθεσε πως το πάθος και η αφοσίωση αυτών των εξαιρετικών, όπως τους χαρακτήρισε, μηχανικών ταιριάζει τέλεια με το πνεύμα της Polestar και θα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν «απίθανα αυτοκίνητα». Η ομάδα των μηχανικών με έδρα το Coventry αναμένεται να διευρυνθεί μέσα στο 2019.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης