Ερχεται ο αντικαταστάτης του C3 Picasso

Ερχεται ο αντικαταστάτης του C3 Picasso

Το γαλλικό πρωτότυπο υιοθετεί ένα σωρό καινοτομίες οι οποίες θα χαρακτηρίζουν τα οχήματα ελεύθερου χρόνου του μέλλοντος.

Ερχεται ο αντικαταστάτης του C3 Picasso
Ο αντικαταστάτης του Citroen C3 Picasso
, είναι το C-Aircross Concept, ένα σύγχρονο crossover, το οποίο θα στηρίζεται στην εκκεντρική σχεδίαση τις ικανότητες παντός εδάφους και λόγω ύψους, αλλά και την πρακτικότητα. Το γαλλικό πρωτότυπο υιοθετεί ένα σωρό καινοτομίες οι οποίες θα χαρακτηρίζουν τα οχήματα ελεύθερου χρόνου του μέλλοντος.

Έχουμε λοιπόν, πίσω πόρτες που ανοίγουν ανάποδα, κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες, έλλειψη μεσαίων κολόνων, μεγάλη οθόνη αφής 12″ στο εσωτερικό, Head-up Display που λειτουργεί ως πίνακας οργάνων, επαγωγικός φορτιστής για smartphones και πολλά άλλα.

Η Citroen όπως αποκαλύπτει και η ίδια, έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην αεροδυναμική του C-Aircross παρά το υψηλό μπόι του. Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσει χαμηλότερη κατανάλωση αλλά και λιγότερους ρύπους.

Κλείσιμο
Οι κινητήρες του νέου crossover της γαλλικής φίρμας πρόκειται να είναι οι ίδιοι με τους αντίστοιχους του C3, ενώ στα αξιοσημείωτα θα είναι και το σύστημα Grip Control που παρέχει επιπλέον πρόσφυση σε δύσκολες συνθήκες, παρόμοιο τεχνολογικά με εκείνο το 3008.


Citroen-c-aircross-concept-tsiro-640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης