Μία και μοναδική Porsche Taycan

Μία και μοναδική Porsche Taycan

Η Porsche Taycan αποτέλεσε έμπνευση για έναν Σουηδό γλύπτη.

230602120252_Porsche-Taycan-Assasin-654441

Η Porsche εξελίσσει την ηλεκτρική Taycan και όλες οι ιδέες που προκύπτουν από τον χώρο των τεχνών είναι καλοδεχούμενες για τους υπεύθυνους του σχεδιαστικού κέντρου της γερμανικής εταιρείας. 

Μία από αυτές που ξεχώρισαν είναι αυτή του Σουηδού Φαμπιάν Νάσμαν, η οποία μάλλον δεν θα λάβει «σάρκα και οστά». Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος γλύπτης δημιούργησε την Taycan Assasin, που παρουσιάστηκε στο Porsche Scopes της Στοκχόλμης, τοποθετώντας 73 κέρατα σε όλο το αμάξωμα του αυτοκινήτου.

Η Taycan του Νάσμαν είναι βαμμένη σε ασημί χρώμα και ουσιαστικά αυτό που έχει δημιουργήσει είναι ένα σκαθάρι με πολλά κέρατα και αιχμηρά αγκάθια. Αυτή η προσέγγιση συμβαδίζει με τα υπόλοιπα έργα που έχει δημιουργήσει ο εν λόγω καλλιτέχνης και περιλαμβάνουν επιφάνειες και αντικείμενα καλυμμένα με καρφιά, κόκαλα και κέρατα.

Η Taycan Assasin τοποθετήθηκε στο κέντρο μιας μικρής τεχνητής λίμνης με ομίχλη, γρασίδι και έντονα στοιχεία υγρασίας στο κέντρο μιας τεράστιας αίθουσας 5.000 τ.μ. Στην εκδήλωση πήραν επίσης μέρος 65 καλλιτέχνες από τους τομείς της μουσικής, της τέχνης, της μόδας και της τεχνολογίας.

Θυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολήθηκαν καλλιτέχνες με την Porsche Taycan καθώς το 2021 ο Ρίτσαρντ Φίλιπς και το 2022 ο Σιν Γουόδερσπουν παρουσίασαν τις δικές τους ξεχωριστές δημιουργίες με βάση την ηλεκτρική Porsche.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης