Αήττητη η Renault στο Roland-Garros

Αήττητη η Renault στο Roland-Garros

Στο τουρνουά του 2023, που διεξάγεται από τις 22 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου, η μάρκα κοσμεί με το στυλ και το σήμα της όλη τη διοργάνωση.

230525125252_Renault-Roland-Garros-5
Το σήμα της Renault, για παράδειγμα, εμφανίζεται στο δίχτυ των πέντε κύριων γηπέδων. Η συνεργασία ενισχύθηκε το 2023 με νέες πρωτοβουλίες, ως μια ιδανική ευκαιρία και για τις δύο μάρκες να προωθήσουν τις κοινές τους φιλοδοξίες, προβάλλοντας τη γαλλική σημαία σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αυτό το πλαίσιο η Renault παραχωρεί ένα στόλο 185 οχημάτων, μεταξύ των οποίων 90 ηλεκτρικά Mégane E-Tech, 30 full hybrid Austral E-Tech και 20 νέα full hybrid Espace E-Tech.

Το 2021, το πρωτότυπο Renault 5 προκάλεσε το θαυμασμό με το έντονο κίτρινο χρώμα του, ενώ είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και σήμερα. Κομμάτι της συνεργασίας της Renault με το Roland-Garros, αυτός ο προπομπός του πλήρως ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου πόλης, παρουσιάζεται σε μία καινούργια λευκή σατινέ μεταλλική απόχρωση. Αυτή η ρετρό-φουτουριστική έκδοση ενσωματώνει αισθητικές παραπομπές του σταδίου του Roland-Garros, όπως είναι ο εμβληματικός σταυρός του Saint Andrew στις πλευρικές γρίλιες και το φωτιζόμενο λογότυπο του Roland-Garros στη θέση του εμβληματικού αριθμού 5.


Για μία πιο ανάλαφρη αλλά και σικ εμφάνιση, τα πλαίσια των παραθύρων διαθέτουν επένδυση από σατινέ χρώμιο, ενώ οι τροχοί ξεχωρίζουν χάρη στη διακόσμηση σε ανοδιωμένο μπλε χρώμα. Η νέα ειδική έκδοση του πρωτότυπου Renault 5 με την ονομασία French Open, αποτελεί μία πρόγευση του μελλοντικού μοντέλου παραγωγής, που πρόκειται να παρουσιαστεί το 2024.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης