H Polestar δοκιμάζει τα νέα μοντέλα της στον Αρκτικό Κύκλο

H Polestar δοκιμάζει τα νέα μοντέλα της στον Αρκτικό Κύκλο

Το αφεντικό της Polestar, Thomas Ingenlath, ανήρτησε στο Instagram φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης των νέων Polestar μεταξύ των οποίων και το 4 που βλέπουμε πρώτη φορά σε δράση.

Polestar_prototypes
Η Polestar, έχει προγραμματίσει την παρουσίαση τριών νέων μοντέλων της εντός της επόμενης χρονιάς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολλή δουλειά για τους τεχνικούς αλλά και τα στελέχη της προκειμένου όλα να γίνουν εντός χρονοδιαγράμματος.
Ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης των πρωτότυπων στον Αρκτικό Κύκλο. Σε μία από αυτές, όπου φαίνονται τα πρωτότυπα των Polestar 3,4 και 5 μαζί
Από αυτά σίγουρα το Polestar 4 συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς είναι πρώτη φορά που το βλέπουμε σε δράση. Πρόκειται για ένα SUV με coupé αμάξωμα, το οποίο εικονίζεται στο κέντρο της αρχικής φωτογραφίας. ;Παρά το έντονο καμουφλάζ του πρωτότυπου είναι σαφές πως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με έντονα δυναμικό ύφος, όπως άλλωστε και το συγγενικό Volvo C40 που έχει αντίστοιχη σχεδιαστική φιλοσοφία.
Προφανώς, για τη δημιουργία τού Polestar 4 χρησιμοποιείται η πλατφόρμα «SEA» («Sustainable Experience Architecture») στην εκδοχή της «SEA 2», δηλαδή αυτή που προορίζεται για τα νέα μοντέλα της εταιρείας τα οποία θα ανήκουν σε κάποια από τη supermini, τη μικρομεσαία ή τη μεσαία κατηγορία οχημάτων.
Κλείσιμο
Όπως έχει γίνει γνωστό, η αρθρωτή δομή της θα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας νέων αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων τα οποία έχουν μεταξόνιο μεταξύ 2.650 χλστμ. και 2.900 χλστμ. Η αρχιτεκτονική τους θα είναι 800 Volt και οι μπαταρίες με τις οποίες θα είναι διαθέσιμα θα έχουν ενεργειακή χωρητικότητα μεταξύ 80 kWh και 100 kWh. Τέλος, τα νέα μοντέλα θα έχουν μέγιστη θεωρητική αυτονομία η οποία θα κυμαίνεται μεταξύ 460 χλμ. και 700 χλμ. και θα διατίθενται είτε με έναν ηλεκτροκινητήρα είτε με δύο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης