Πλησιάζει η πρεμιέρα του Renault 4

Πλησιάζει η πρεμιέρα του Renault 4

H Renault είναι έτοιμη για το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με την παρουσίαση του R4 που θα αποκαλυφθεί στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Renault_4
Στη Renault, βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο προετοιμασιών για την προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου η οποία θα διεξαχθεί στο Παρίσι από τις 17-23 Οκτωβρίου. Η ηλεκτροκίνηση δίνει την ευκαιρία για την αναβίωση μερικών από τα εμβληματικότερα μοντέλα της γαλλικής εταιρίας και το R4 είναι ένα από αυτά.
Αυτή τη φορά, το ιστορικό μοντέλο, γνωστό και ως Quatrelle, θα είναι προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή. Εξήντα ένα χρόνια έπειτα από την έναρξη της παραγωγής του και τριάντα χρόνια έπειτα από το τέλος αυτής, η γαλλική εταιρεία εισάγει το μοντέλο στα νέα δεδομένα της αυτοκίνησης.

Η παρουσίαση του πρωτότυπου του νέου Renault 4, θα γίνει από τον ίδιο τον Luca de Meo, Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας και Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Renault. Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν στοιχειωδώς τη μορφή τού αμαξώματος και λεπτομέρειες από τη μάσκα του.
Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε από την ομάδα του Gilles Vidal, Διευθυντής του Τμήματος Σχεδιασμού, και όπως μπορούμε να διακρίνουμε θα έχει το αμάξωμα ενός crossover.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη Renault, το νέο 4 θα αρχίσει να κατασκευάζεται το 2025 και θα βασίζεται στην πλατφόρμα «CMF-EV» την οποία έχει δημιουργήσει ο Όμιλος Renault Alliance. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία που να αφορούν στις μπαταρίες ή στην ισχύ που θα έχει. Η παρουσίαση του πρωτότυπου στο Παρίσι θα είναι η ευκαιρία για να μάθουμε κάποιες πληροφορίες που θα αφορούν σε αυτά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης