Εντατικές δοκιμές για το νέο ηλεκτρικό ΜΙΝΙ

Εντατικές δοκιμές για το νέο ηλεκτρικό ΜΙΝΙ

Η ΜΙΝΙ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις δοκιμές του νέου ηλεκτρικού τρίθυρου ΜΙΝΙ σε ακραίες συνθήκες ψύχους στον αρκτικό κύκλο.

MINI_EV_icetest__3_
Η 5η γενιά του τρίθυρου MINI έχει βάλει πλώρη για το 2023 όμως το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη σε φάση εντατικών δοκιμών. Από αυτές είναι και οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η MINI με πρωταγωνιστή το τρίθυρο ηλεκτρικό μοντέλο που βρίσκεται στο χειμερινό κέντρο εξέλιξης της BMW στη Σουηδία.
Το τρίθυρο MINI -που έχει συμπληρώσει ήδη 60 χρόνια ζωής– στην ερχόμενη γενιά του αναμένεται φυσικά να διατηρεί τη γνωστή σχεδιαστική φιλοσοφία που το έχει χαρακτηρίσει, με ελάχιστες επεμβάσεις που υποδηλώνουν ίσως και την ηλεκτρική του φύση στην περίπτωση της έκδοσης που δοκιμάζεται.

Κλείσιμο
Και στο εσωτερικό αναμένεται να διατηρηθεί η γνωστή σχεδιαστική προσέγγιση με το μεγάλο στρογγυλό infotainment system και αρκετούς φυσικούς διακόπτες στο κάτω μέρος. Σε γενικές γραμμές βασικό στοιχείο θα είναι η μίνιμαλ αισθητική, το στυλ και λιγότερο η πρακτικότητα και οι χώροι.
Οι άνθρωποι της φίρμας πάντως δηλώνουν πως το επερχόμενο μικρό θα έχει αυξημένο μεταξόνιο και φαρδύτερο μετατρόχιο, με την ηλεκτρική του εκδοχή να εξοπλίζεται και με μεγάλους εντυπωσιακούς τροχούς. Σύμφωνα με τους Γερμανούς δεν θα απουσιάζει από τη γκάμα και έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ ο στόλος θα αποκληρωθεί λίγο αργότερα και με ένα μικρό αστικό crossover.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης