Toyota GR Corolla και με αυτόματο κιβώτιο

Toyota GR Corolla και με αυτόματο κιβώτιο

 Είναι γεγονός, η Toyota ετοιμάζει τη δυνατότερη εκδοχή της Corolla, την GR,  με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Toyota-GR-Corolla-1
H πολυαναμενόμενη νέα hot πρόταση είναι αυτή της Toyota που ετοιμάζει την GR Corolla και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που γνωρίζουμε, θα είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτοκίνητο. Η μηχανολογική του συγγένεια με το GR Yaris, δίνει όλα τα εχέγγυα θα ήθελε κάθε petrolhead για να έχει κάτι να περιμένει σε μια κατηγορία που δείχνει να μετράει «λίγα και καλά» μοντέλα.

Η Toyota ετοιμάζει την GR Corolla λοιπόν εκτός από το γνωστό χειροκίνητο έξι σχέσεων και με αυτόματο κιβώτιο. Σε ένα πρόσφατο teaser video που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, είδαμε τον επιλογέα των ταχυτήτων της χειροκίνητης έκδοσης, καθώς και το συμπλέκτη του αυτοκινήτου που είναι στα πόδια του οδηγού. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε την πιθανή επιβεβαίωση, με τον πλέον επίσημο τρόπο που γίνεται- δηλαδή με πληροφορία από την ίδια την εταιρεία.



Οι πιστοί της αυθεντικής οδήγησης θα έχουν έτσι δυο επιλογές σε ότι αφορά στη μετάδοση της κίνησης, χωρίς να μειώνεται επουδενί η απόλαυση και οι συγκινήσεις της σπορ οδήγησης. Να θυμίσουμε εδώ πως το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα GR, το GR Yaris δεν διατίθεται ούτε καν προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο, έτσι η GR Corolla αποδεικνύει πως απευθύνεται σε ένα ακόμη πιο ειδικό κοινό που τα θέλει όλα. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης