Μία ντοπαρισμένη Ferrari 812 GTS

Μία ντοπαρισμένη Ferrari 812 GTS

Ο βελτιωτικός οίκος της Mansory παρουσιάζει την Stallone GTS, μία ακραία έκδοση της Ferrari 812 GTS, τόσο στην αισθητική, όσο και στα μηχανικά μέρη

211015132920_MANSORYFerrari812GTS

Η Ferrari 812 GTS δεν έχει αρκετά μεγάλη αεροτομή για εσάς; Η Mansory είναι εδώ για να σας σώσει την ημέρα.

Η Mansory ισχυρίζεται πως έχει βελτιώσει την 812 GTS, σε όλους τους τομείς. Από την εμφάνιση (εσωτερικά και εξωτερικά) ως τον 6,5 λίτρων V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα

Το Ιταλικό GT αποδίδει τώρα την τρομακτική απόδοση των 830 ίππων και 740 Nm ροπής, που σημαίνει μία αύξηση στην ισχύ της τάξεως των +30 PS, συγκριτικά με την έκδοση παραγωγής, με την κίνηση να παραμένει στους πίσω τροχούς. 

Ανάλογες της κατασκευής είναι και οι επιδόσεις. Η τελική ταχύτητα της Mansory Stallone GTS είναι στα 345 χλμ./ώρα, με το 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα. Όμως δεν είναι τα παραπάνω που εντυπωσιάζουν τόσο, όσο το αισθητικό πακέτο που έχει τοποθετηθεί. Φυσικά, το ενδιαφέρον συγκεντρώνει η τεραστίων διαστάσεων πίσω αεροτομή. 

Το υπόλοιπο bodykit είναι όλο από ανθρακονήματα, αλλά για την Mansory έχουν μεγάλη σημασία οι τροχοί, που είναι σφυρήλατες ζάντες 22 ιντσών.

Στο εσωτερικό, το η Mansory δημιουργεί μια σπορ ατμόσφαιρα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την άνεση. Το σπορ τιμόνι, ειδικά σχεδιασμένο για την «Stallone GTS», καθώς και τα πεντάλ αλουμινίου.

Κλείσιμο
Ταυτόχρονα, το εσωτερικό, το οποίο είναι πλήρως επενδυμένο με δέρμα, πληροί τα πρότυπα πολυτέλειας που ισχύουν για όλες τις ολοκληρωμένες μετατροπές Mansory. Σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του εσωτερικού έχουν επενδυθεί με μπλε και λευκό δέρμα ενώ υπάρχουν λεπτομέρειες, από ανθρακονήματα. Τα κεντημένα λογότυπα και τα φωτιζόμενα πάνελ στα περβάζια της πόρτας ολοκληρώνουν την εσωτερική εικόνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης