Ultimate Drive-Thru από την Hot Wheels

Ultimate Drive-Thru από την Hot Wheels

Το Hot Wheels Ultimate Drive-Thru είναι μια υπέροχη περίπτωση εξόδου σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο λόγω COVID-19, μια και οι επισκέπτες δεν χρειάζεται ούτε καν να κατέβουν από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τα εκθέματα.

Hot_Wheels_Drive_Thru_1

Το αξιοθέατο που έχει «απλωθεί» σε ένα χώρο με μήκος 1,6 χιλιόμετρα περίπου, θα είναι επισκέψιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Hot Wheels θέλησε να δώσει μια διέξοδο στους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους επισκέπτες λόγω της περιόδου των διακοπών των Χριστουγέννων. Θα πρέπει να βρεθεί κανείς στο Λος Άντζελες για να μπορέσει να το επισκεφτεί αλλά σίγουρα, αποτελεί μια καλή ιδέα που θα μπορούσε παραλλαγμένη να εφαρμοστεί παντού- και όχι μόνο από τη Hot Wheels. Καθώς η περίοδος των διακοπών πλησιάζει γρήγορα και θα είναι δύσκολη για όλους σε όλο τον κόσμο, με τον COVID-19 να μας δίνει ένα τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα περιβάλλον για να λειτουργήσουμε, στις Ηνωμένες Πολιτείες η εύρεση ασφαλών και φιλικών προς την οικογένεια δραστηριοτήτων είναι μια ακόμα πρόκληση. Στην Hot Wheels λοιπόν, το σκέφτηκαν αυτό και βρήκαν κάτι μοναδικό για τους φίλους των αυτοκινήτων κάθε ηλικίας.


Ονομάζεται Hot Wheels Ultimate Drive-Thru και το όνομα τα λέει σχεδόν όλα. Τον Δεκέμβριο, ένας μεγάλο υπαίθριο garage πραγματικών (σε πραγματικό μέγεθος) μοντέλων της Hot Wheels, θα γεμίσει προσφέροντας μια διαδρομή μήκους 1,6 χιλιομέτρων στους επισκέπτες που χωρίς να χρειάζεται να βγουν από τα αυτοκίνητά τους, θα μπορούν να περιηγηθούν. Παράλληλα με τα φουτουριστικά μοντέλα της Hot Wheels, θα υπάρχουν και πάρα πολλά μεγάλα οχήματα ειδικά διασκευασμένα για αγώνες κάθε είδους, με πάρα πολλά Big Foot να έχουν φυσικά την τιμητική τους. Η διάρκεια της περιήγησης στο Ultimate Drive Thru της Hot Wheels είναι 30 λεπτά της ώρας και το κόστος ανά αυτοκίνητο που θα περνάει από εκεί, είναι 45 δολάρια για τις καθημερινές και 60 τα σαββατοκύριακα. Κάθε εισιτήριο, συνοδεύεται από μια ψηφιακή φωτογραφία και ένα πακέτο τριών αυτοκινήτων της Hot Wheels σε συσκευασία δώρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης