Η εντυπωσιακή Porsche Vision 920

Η εντυπωσιακή Porsche Vision 920

Την μορφή που θα μπορούσε να έχει ο διάδοχος της επιτυχημένης 919 Hybrid αποκάλυψε η Porsche με την εντυπωσιακή πρωτότυπη Vision 920 

Porsche_Vision_920
Η είδηση της αποχώρησης της Porsche από το Πρωτάθλημα Αντοχής προκειμένου να επικεντρωθεί στην Formula E ήταν ένα δυνατό σοκ για πολλούς καθώς η αγωνιστική ομάδας βρισκόταν σε μια πορεία με συνεχείς επιτυχίες χάρη στην 919 Hybrid.
Σήμερα η Porsche αποδεικνύει πως παρά την απομάκρυνσή της δεν έχει χάσει την επαφή με το συγκεκριμένο αγωνιστικό πεδίο παρουσιάζοντας μια πιθανή εκδοχή του διαδόχου της 919. Η Vision 920 παρουσιάζεται στις σελίδες του συλλεκτικού βιβλίου Porsche Unseen και αποτελεί ένα one-off πρωτότυπο το οποίο δεν πρόκειται να δούμε σε κάποια αγωνιστική ή πολιτική έκδοση. Η Porsche αναφέρει πως η Vision 920 σχεδιάστηκε για να δείξει πως θα μπορούσε να είναι ένα super sport αυτοκίνητο για το δρόμο ή και για αγωνιστική χρήση από ιδιωτικές ομάδες. Φυσικά όλος ο σχεδιασμός περιστρέφεται γύρω από την αεροδυναμική λειτουργικότητα κάθε λεπτομέρειας.

Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι η εκτεθειμένη σε κοινή θέα push-rod ανάρτηση εμπρός και φυσικά η κεντρική θέση οδήγησης. Η εταιρία δεν ανακοίνωσε στοιχεία για την κινητήρια μονάδα ή άλλες προδιαγραφές σχετικά με την Vision 920 καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια σχεδιαστική άσκηση όμως είναι πιθανό μια ενδεχόμενη αντίστοιχη πρόταση να υιοθετούσε ένα υβριδικό σύστημα υψηλής απόδοσης όπως στην περίπτωση της 919 Hybrid.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης