To ηλεκτρικό Mini του Flash

To ηλεκτρικό Mini του Flash

Αφιερωμένο στον υπερήρωα Flash της DC Comics που φέτος γιορτάζει τα 80α του γενέθλια είναι το ηλεκτρικό Mini Cooper SE που φιλοτεχνήθηκε από τον ταχύτερο σκιτσογράφο στον πλανήτη και το οποίο θα φιλοξενηθεί στην διεθνή έκθεση κόμικς Lucca Changes 2020 στην Τοσκάνη

Mini_Electric_The_Flash
Ο σκιτσογράφος Carmine Di Giandomenico ζωγράφισε σε ένα ηλεκτρικό Mini Cooper SE τη φιγούρα του «ανθρώπου αστραπή», του διάσημου υπερήρωα Flash της DC Comics που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1940 και φέτος γιορτάζει τα 80α του γενέθλια.
Ο Garmine Di Giandomenico είναι δημιουργός περισσότερων από 34 τευχών του Flash και είναι γνωστός ως ο «ταχύτερος καρτουνίστας στον κόσμο» καθώς είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να ζωγραφίσει 56 σελίδες καρτούν σε 48 ώρες. Η δημιουργία του επάνω στο ηλεκτρικό Mini Cooper SE αποτελεί μια αναπαράσταση του εξωφύλλου του τεύχους 123 του Flash που είχε φιλοτεχνήσει ο Carmine Infantino.

Η φιγούρα που έχει αποτυπωθεί στο Mini συνδυάσει στοιχεία από τον Jay Garrick, τον κλασικό Flash των πρώτων δεκαετιών, αλλά και από τον Barry Allen που αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή του.
Κλείσιμο
Η επιλογή της ηλεκτρικής έκδοσης του Mini είναι απόλυτα ταιριαστή με το χαρακτηριστικό στοιχείο του Flash, την αστραπή ενώ η δημιουργία αυτού του μοναδικού αντιτύπου προέκυψε χάρη στη συνεργασία της Mini με την Panini Comics η οποία έχει τα δικαιώματα της DC στην Ιταλία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης