Διαγωνισμός Ben & Jerry’s από το eKiosky’s!

Διαγωνισμός Ben & Jerry’s από το eKiosky’s!

Ο Ιούνιος φτάνει στο τέλος του και οι δύο πιο ωραίοι μήνες του χρόνου βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής

PTH_SUP_CONTEST
Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά μήνες διακοπών. Αρκετοί από εμάς έχουμε ήδη οργανώσει τις άδειές μας και έχουμε κανονίσει σε ποια παραλία θα περάσουμε τις ημέρες της καλοκαιρινής χαλάρωσης. Ακόμα και εάν δεν έχουμε κλείσει ακόμα τα απαραίτητα εισιτήρια και δωμάτια, έχουμε ήδη κάνει τις πρώτες αναζητήσεις και συζητήσεις με την παρέα μας για τον ιδανικό προορισμό.

Για να κλείσουμε τις διακοπές μας φέτος θα φροντίσουμε εμείς. Για τον εξοπλισμό μας όμως στις διακοπές, θα φροντίσει το eKiosky’s! Γιατί με τον τέλειο διαγωνισμό που έχει ανακοινώσει σε συνεργασία με τα Ben & Jerry’s, μας δίνει καταπληκτικά δώρα που θα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στην παραλία. Έτσι, όσοι κάνουμε παραγγελία με οποιαδήποτε συσκευασία Ben & Jerry’s 465ml από 01/06 έως το τέλος του Ιουνίου μπαίνουμε στην κλήρωση για να κερδίσουμε 3 σανίδες SUP και 50 Chilly’s bottle.

Μάλιστα, κάθε παραγγελία μετράει ως μια επιπλέον συμμετοχή, επομένως όσες περισσότερες παραγγελίες κάνουμε με οποιαδήποτε συσκευασία Ben & Jerry’s 465ml, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να κερδίσουμε τα μεγάλα δώρα. Ο διαγωνισμός θα τρέχει έως τις 30/06 επομένως προλαβαίνουμε να κάνουμε αρκετές παραγγελίες και να μπούμε αρκετές φορές στην κλήρωση!

Διακοπές, λοιπόν, φέτος με μεγάλο διαγωνισμό Ben & Jerry’s και παραγγελίες από το ekioskys.gr ή το eKioskys app. Για να έχετε τα καλύτερα στην πόρτα σας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, έως τις 10:30 το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα και ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.

Κλείσιμο
Μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό εδώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης