Καλοκαίρι στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Καλοκαίρι στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Το πιο ασφαλές και δημιουργικό Summer Camp της πόλης σε ένα καταπράσινο περιβάλλον

EKP_ANAGEN_S-CAMP_FACEBOOK_COVER

Το καλοκαίρι αποτελεί μια περίοδο χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για τους μαθητές που είναι σημαντικό να συνδυάζεται με δημιουργικότητα, γνώση και νέες εμπειρίες. Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση λαμβάνοντας υπόψη στο ακέραιο όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ έχει σχεδιάσει για το φετινό καλοκαίρι εκπαιδευτικά προγράμματα, που το καθένα απευθύνεται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Kids Summer Camp:

Το Kids Summer Camp απευθύνεται σε παιδιά που τέλειωσαν το Προνηπιαγωγείο και το Νηπιαγωγείο. 

Οι μικροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Σχολείου και να επιλέξουν ανάμεσα σε ποικίλες δραστηριότητες όπως mini tennis, ποδόσφαιρο και μπαλέτο.

Δυο φορές την εβδομάδα η διασκέδαση μεταφέρεται σε οργανωμένες παραλίες όπου οι μαθητές πάνε για μπάνιο στη θάλασσα.

Τα μουσικοκινητικά παιχνίδια  σε συνδυασμό με τον χορό, το θεατρικό παιχνίδι και τα αγγλικά θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των μικρών μας φίλων με ενδιαφέροντα και γνώσεις που θα τους συνοδεύουν καθόλη τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς!

Junior Summer Camp:

Οι μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού έχουν τη δική τους ξεχωριστή επιλογή για το καλοκαίρι με το πρόγραμμα του Junior Summer Camp!

Έως και τρεις φορές την εβδομάδα θα πραγματοποιούν εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα (οργανωμένες παραλίες) αξιοποιώντας ελεύθερους υπαίθριους χώρους και θα απασχολούνται αποκλειστικά από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Σχολείου ώστε να τηρούνται απόλυτα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν με ενδιαφέροντα sports και δραστηριότητες όπως τένις, πινγκ πονγκ, χορό, και μπαλέτο, με ομαδικά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, basketball και volley καθώς και με το θεατρικό παιχνίδι, τα εικαστικά και την πληροφορική.

Διάρκεια:

Το Summer Camp της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης έχει διάρκεια δυο εβδομάδων:

 28/06/21-02/-7/21 

 05/07/21-09/07/21


  • Η μεταφορά των μαθητών γίνεται με σύγχρονα σχολικά λεωφορεία της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και η παραλαβή γίνεται από την κατοικία τους. Τηρούνται αυστηρά όλες οι προδιαγραφές τόσο της οδικής ασφάλειας όσο και οι διαδικασίες προστασίας από τον Covid-19.

Πληροφορίες – Εγγραφές: 2295029840, info@anagennisi.edu.gr , www.anagennisi.edu.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης