Επιστρέφει με ντέρμπι το Champions League

Επιστρέφει με ντέρμπι το Champions League

Πολλά ειδικά στοιχήματα και επιβραβεύσεις παικτών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

111208
Τη σκυτάλη από το Europa League παίρνει το Champions League. Σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η φάση των «16». Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 22:00.

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα. Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 1-2 στη Μαδρίτη και η Ρεάλ θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δεύτερη σημερινή αναμέτρηση, ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λυών. Στο πρώτο ματς η Λυών πήρε τη νίκη με 1-0.

Αύριο θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Μπαρτσελόνα-Νάπολι και Μπάγερν-Τσέλσι. Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει η Μπαρτσελόνα και η Νάπολι μετά την ισοπαλία με 1-1 που έφεραν στην πρώτη αναμέτρησή τους επί ιταλικού εδάφους. Η Μπάγερν κέρδισε με 0-3 την Τσέλσι στην Αγγλία και λογικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.

Πάνω από 200 επιλογές σε κάθε αγώνα
 
Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για κάθε αγώνα του Champions League.

Κλείσιμο
Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το πέναλτι, το αυτογκόλ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τον νικητή των κόρνερ, το πρώτο και το τελευταίο γκολ, την πρώτη κάρτα, την κόκκινη κάρτα, τη διαφορά νίκης, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ.

Τρεις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και για το Champions League οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ, «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης».

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Κάνεις cash-out και πληρώνεσαι στο πρακτορείο

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης