Κοκτέιλ πάρτι με σούσι για τον Παπανδρέου

Κοκτέιλ πάρτι με σούσι για τον Παπανδρέου

Με δείπνο στο πολυτελές σούσι - μπαρ του ξενοδοχείου «Ποσειδώνιο» ο κ. Παπανδρέου και οι VIP καλεσμένοι του ξεκίνησαν ήδη τις συζητήσεις για τη Δημοκρατία - Η πιο γνωστή προσωπικότητα είναι αναμφίβολα ο Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι

Κοκτέιλ πάρτι με σούσι για τον Παπανδρέου
Κοκτέιλ πάρτι, σούσι και φόντο ένα φινετσάτο εστιατόριο... Σε αυτό το σκηνικό ξεκινά από αύριο το «Συμπόσιο της Σύμης», το συνέδριο με οικοδεσπότη τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργο Παπανδρέου.  Ύστερα από «διάλειμμα» ενός χρόνου, το 15ο Συμπόσιο διεξάγεται φέτος στις Σπέτσες και οι περισσότεροι VIP προσκεκλημένοι έχουν ήδη καταφτάσει στο νησί, σύμφωνα με όσα καταγράφει το ρεπορτάζ του «Εθνους». 

Πριν όμως αρχίσουν οι εισηγήσεις, οι διοργανωτές έδωσαν έναν τόνο απόλυτης χλιδής, στο «Freud Oriental», στο εμβληματικό ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο», με το κοκτέιλ πάρτι που οργάνωσαν εκεί.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, φέτος στο Συμπόσιο δεν μετέχουν πρωτοκλασάτες προσωπικότητες άλλων χρόνων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Οι προσκεκλημένοι είναι από 12 χώρες, την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Ιδρυμα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση οι VIP καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδα συμμετοχής και διαμονής. Πάντως, πηγές του «Εθνους» αναφέρουν ότι τα κεράσματα στο πάρτι της Παρασκευής περίσσευαν, προκαλώντας ενθουσιασμό στους υψηλούς προσκεκλημένους.

Κλείσιμο
Η πιο γνωστή προσωπικότητα είναι αναμφίβολα ο Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι. Από τη λίστα των προσκεκλημένων ξεχωρίζουν επίσης ο Ματς Κάρλσον, πρώην αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ο Ερικ Μπεργκλόφ, επικεφαλής οικονομολόγος της Ευρωπαϊκής τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, ο Μαρκ Μέντις, πρόεδρος του γνωστού επενδυτικού σχήματος Guggenheim International, ο Χάκι Αμπάζι, διευθυντής του προγράμματος δυτικών Βαλκανίων για το Rockfeller Brothers Fund, ο Ζαν Κριστόφ Νότιας, αρχισυντάκτης της Global Journal, και η Κίρστι Λάνγκ, δημοσιογράφος - παρουσιάστρια του BBC. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης