0 λόγος ήταν ότι ο γνωστός τραγουδιστής παραβίασε τη δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να καταβάλει το σύνολο της διατροφής μέχρι την πρώτη του μηνός.
Ο αδερφός του, Άκης Δείξιμοςμίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα κι εξήγησε πως φέρει κι εκείνος μερίδιο ευθύνης για την τροπή που πήρε το θέμα.
Συγκεκριμένα, δήλωσε πως βοηθάει οικονομικά τον αδερφό του και καταβάλλει εκείνος τη διατροφή στην πρώην σύζυγό του. Το σύστημα όμως, δεν τον άφησε να πληρώσει το ποσό, με αποτέλεσμα να το καταβάλει την επόμενη ημέρα.
«Ισχύει ότι μέχρι χθες ήταν να καταβληθεί ουσιαστικά το ποσό. Τελικά, καταβλήθηκε σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα μερίδιο ευθύνης κι εγώ για τη μη καταβολή της διατροφής, γιατί αυτό το διάστημα γενικότερα της πανδημίας όλοι δυσκολευόμαστε κι εγώ όσο μπορώ στηρίζω τον αδερφό μου», δήλωσε αρχικά.
Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Η αλήθεια έιναι ότι χθες το σύστημα δεν με άφησε να πληρώσω τη διατροφή, πράγμα το οποίο έκανα σήμερα. Όντως, τον παραλάβανε οι αστυνομικοί την ώρα που άφηνε την κόρη του στο σπίτι της πρώην γυναίκας του. Προφανώς, η άλλη πλευρά αρέσκεται στο να υπάρχουν επεισόδια ή έστω να φαίνονται επεισόδια».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού