Το πασίγνωστο φρούτο που θωρακίζει την υγεία του σκύλου

Είναι το φρούτο που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, δυναμώνει τα κόκαλα, χαρίζει καθαρή αναπνοή και «αστραφτερά» δόντια, βοηθά στη χώνεψη, μειώνει τις κοκκινίλες. Προσθέστε τα νόστιμα και υγιεινά μήλα στη διατροφή του σκύλου σας για καλή υγεία

210510120502_dog-15-1280x854
Θαυματουργός είναι (και) για την υγεία του σκύλου ο καρπός της μηλιάς, καθώς είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχει βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες.

Και δεν είναι μόνον αυτές, οι ωφέλιμες ιδιότητες του μήλου.

Αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για τη διατροφή του σκύλου σας. «Ένα μήλο την ημέρα, τον… κτηνίατρο τον κάνει πέρα, για να παραφράσουμε τη γνωστή παροιμία, και να την προσαρμόσουμε στη δική μας περίπτωση, που αφορά τον σκύλο μας, καθώς το μήλο έχει πολλά διατροφικά οφέλη για τον οργανισμό του.

Είναι ένα φρούτο με λίγες θερμίδες, γεμάτο απαραίτητες βιταμίνες, όπως οι Α, C, Κ, που είναι σημαντικές για πολλές σωματικές λειτουργίες», αναφέρει η κυρία Ελένη Παλαιολογοπούλου, σύμβουλος διατροφής σκύλου και γάτας, και μας απαριθμεί τα κύρια οφέλη που έχουν τα μήλα για την υγεία του σκύλου.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης