Webinar από την OsteoStrong Greece: Γερά οστά και αντιγήρανση με τον Δρ. Μιχάλη Παπαχαραλάμπους

Webinar από την OsteoStrong Greece: Γερά οστά και αντιγήρανση με τον Δρ. Μιχάλη Παπαχαραλάμπους

Στις 20 Οκτωβρίου η Παγκόσμια ημέρα Οστεοπόρωσης - Όλα τα link για να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή

webinar_papaxaralabous
Την προσεχή Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, ένα πολύ ενδιαφέρον webinar με ελεύθερη συμμετοχή διοργανώνει η OsteoStrong Greece. Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Οστεοπόρωσης (20 Οκτωβρίου), ο διακεκριμένος επιστήμονας και πρόεδρος της ελληνικής εταιρείας Πρόληψης και Αντιγήρανσης, dr. Μιχάλης Παπαχαραλάμπους, μιλά για τη σχέση της υγείας των οστών  με τη γενικότερη υγεία, καθώς και για την αντιγήρανση που αναπτύσσεται ραγδαία.  

Ο Dr. Παπαχαραλάμπους ξεκίνησε τις Ιατρικές του Σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το έτος 1969.

Στην συνέχεια έλαβε τίτλο ειδικότητας στην Ειδική Παθολογία το 1972. Το έτος 1974 ολοκλήρωσε της μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Παθολογίας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Hammersmith του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Την ίδια χρονιά, έγινε Διευθυντής της Παθολογικής κλινικής του Θεραπευτηρίου «Άγιος Παντελεήμων» και Επιστημονικός Διευθυντής. Κατά την θητεία του πέτυχε την Ανάπτυξη τμημάτων Διάγνωσης αλλά και την Εγκατάσταση του πρώτου στην Ελλάδα Αξονικού Τομογράφου και Υπερηχογράφου  Τρίπλεξ με συνεργασία του καθηγητή Α.Nicolaides του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το 1987 Ο Δρ. Παπαχαραλάμπους έλαβε μετεκπαίδευση στην εφαρμογή στην κλινική ιατρική στην Philadelphia των Η.Π.Α. στο νοσοκομείο Thomas Jefferson.

Το ίδιο έτος, ολοκλήρωσε την Διδακτορική του Διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα: Η καρβονική Ανυδράση των ερυθρών αιμοσφαιρίων η σημασία σε διάφορες παθήσεις. Το 1988 έγινε Αρχίατρος και ιατρός εργασίας για τις Citicorp και Diners. Από το 2001 είναι διευθυντής Παθολογίας στο Metropolitan Hospital. Τέλος, τo 2005 ο Δρ. Παπαχαραλάμπους ίδρυσε την επιστημόνικη εταιρία «Πρόληψη και Αντιγήρανση» και το 2006 ίδρυσε το Πολυιατρείο «ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ».

Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Πρόληψης και  Αντιγήρανσης.

Το σεμινάριο  θα γίνει με τη μορφή συνέντευξης και ο διακεκριμένος ιατρός και επιστήμονας θα αναλύσει θέματα που σχετίζονται με την υγεία των οστών και την αντιγήρανση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης.

Ημερομηνία – ώρα διεξαγωγής: Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, ώρα: 19:00.

Τίτλος: Γερά Οστά και Αντιγήρανση. με το Dr. Μιχάλη Παπαχαραλάμπους.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Το webinar θα μεταδοθεί live και από τη σελίδα της OsteoStrong Greece στο facebook: https://www.facebook.com/osteostronghellas

Ειδήσεις σήμερα: 

Δύο στρατόπεδα στον ΣΥΡΙΖΑ για την «Αυγή»: Εύσημα από «προεδρικούς» - Σιωπή από «53+»

Καλαμάτα: «Μπήκαμε για να κλέψουμε» παραδέχτηκαν οι δύο ανήλικοι Ρομά που μπήκαν στο σπίτι του 64χρονου

Πατρίς Εβρά: Η γυναίκα του πρώην άσου της Γιουνάιτεντ έμαθε για την ερωμένη του... από τα social media!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης