Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κορωνοϊόστη Βρετανία ανέρχεται στους 16.509, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Οι νέοι θάνατοι που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα είναι 449.
Εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε σε ενημέρωση νωρίτερα ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αποφυγή ενός δεύτερου κύματος έξαρσης του κορωνοϊού, και το ζήτημα αυτό «ήταν η μεγάλη ανησυχία» που λήφθηκε υπόψη για την απόφαση συνέχισης του lockdown. Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να αναρρώνει στο Τσέκερς, όπου λαμβάνει καθημερινά ενημερώσεις για τους χειρισμούς γύρω από την αντιμετώπιση της πανδημίας.
«Η μεγάλη ανησυχία είναι μία δεύτερη κορύφωση. Αυτό είναι που θα κάνει την περισσότερη ζημία στην υγεία και στην οικονομία. Εάν μετακινηθούμε πολύ γρήγορα, τότε ο ιός θα μπορούσε να εξαπλωθεί και πάλι με γεωμετρική πρόοδο» είπε σε ενημέρωση.
Σήμερα το πρωί ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού, υπουργός Εξωτερικών Ντομινίκ Ραμπ, ενημέρωσε τους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τηλεφωνικά για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Εκπρόσωπος του επικεφαλής των Εργατικών, Κιερ Στάρμερ, δήλωσε ότι η ενημέρωση ήταν εποικοδομητική και ότι έθεσε εκ νέου το αίτημα προς την κυβέρνηση να παρουσιάσει περισσότερες λεπτομέρειες για την στρατηγική εξόδου από την πανδημία.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.