Κορωνοϊός: Οι Νεοϋορκέζοι βολτάρουν αμέριμνοι στο Central Park παρά τους 20.000 θανάτους

Κορωνοϊός: Οι Νεοϋορκέζοι βολτάρουν αμέριμνοι στο Central Park παρά τους 20.000 θανάτους

Βόλτες, κουβεντούλα στα παγκάκια, τζόγκινγκ και ποδήλατο για νέους κυρίους ανθρώπους συνθέτουν το παζλ των επισκεπτών στο πιο διάσημο πάρκο της πόλης

nea-yorki
Την ώρα που στο Κουίνς και το Μπρούκλιν, οι δρόμοι είναι άδειοι, τα νοσοκομεία γεμάτα και ο μόνος ήχος που ακούγεται συχνά είναι αυτός της σειρήνας ενός ασθενοφόρου, στο Μανχάταν η εικόνα αυτή δεν υφίσταται κάθε απόγευμα.

Μπορεί μέχρι εκείνη την ώρα το πιο διάσημο προάστιο της Νέας Υόρκης να είναι νεκρό και η περίφημη 5η Λεωφόρος έρημη, αλλά μετά τις πέντε δεκάδες νέοι άνθρωποι κατευθύνονται στο πιο γνωστό πάρκο της πόλης, το Central Park.

Νέα Υόρκη 1


Μπορεί η πόλη να μετράει να τεράστιες απώλειες από τον Covid-19, μπορεί να σκάβονται ομαδικοί τάφοι στο «νησί του θανάτου» όπως το αποκάλεσαν για τα θύματα της επιδημίας, όμως απαγόρευση κυκλοφορίας δεν έχει επιβληθεί.

Έτσι, νέοι άνθρωποι γεμίζουν κάθε απόγευμα το διάσημο πάρκο, απολαμβάνοντας περιπάτους, κουβέντα στα παγκάκια και χαλαρές στιγμές στο γρασίδι.

Συνηγορεί σε αυτό και ο πολύ καλός καιρός, με τον ήλιο να λάμπει καθημερινά στην μητρόπολη του κόσμου που δεν θύμιζε σε τίποτε την πολύβουη Νέα Υόρκη που έχουν συνηθίσει όσοι την έχουν επισκεφτεί παλιότερα.

Νέα Υόρκη 2


Κλείσιμο
Ποδηλάτες, ζευγάρια που γυμνάζονται κάνοντας τζόγκινγκ και μητέρες με τα μωρά τους απολαμβάνουν την ηρεμία του πάρκου όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στα αποκλειστικά βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr.

Νέα Υόρκη 3


Νέα Υόρκη 4




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Νότια Κορέα: Τουλάχιστον 116 άνθρωποι που είχαν θεραπευθεί βρέθηκαν ξανά θετικοί

Κορωνοϊός: Άθληση και ισορροπημένη διατροφή προτείνει η βρετανική κυβέρνηση

Κορωνοϊός: Στο γηροκομείο της Νέας Μάκρης ο Σωτήρης Τσιόδρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης