Κορωνοϊός: Ο Τραμπ «συγχαίρει» τον εαυτό του στο Twitter για την αντιμετώπιση της απειλής στις ΗΠΑ

Κορωνοϊός: Ο Τραμπ «συγχαίρει» τον εαυτό του στο Twitter για την αντιμετώπιση της απειλής στις ΗΠΑ

O Αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε επίθεση κατά των Δημοκρατικών και του CNN κατηγορώντας τους ότι πολιτικοποιούν την επιδημία

trumper
Επίθεση εναντίον του CNN και των Δημοκρατικών εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ με αναρτήσεις του στο Twitter, κατηγορώντας τους ότι προσπαθούν να παρουσιάσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού στις ΗΠΑ ως κάτι για το οποίο ευθύνεται ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι οι δικές του έγκαιρες παρεμβάσεις (σύμφωνα με όσα υποστηρίζει) έδωσαν στη χώρα «το προβάδισμα» στη μάχη με τον ιό.

«Ώστε λοιπόν ο κορωνοϊος, ο οποίος ξεκίνησε στην Κίνα και εξαπλώθηκε σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, αλλά με πολύ αργό ρυθμό στις ΗΠΑ επειδή ο πρόεδρος Τραμπ έκλεισε τα σύνορά μας και ανέστειλε πτήσεις ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, φέρεται, σύμφωνα με τους άπρακτους Δημοκρατικούς, να αποτελεί ευθύνη του "Τραμπ"», γράφει χαρακτηριστικά στο Twitter o Αμερικανός πρόεδρος. 


Με άλλες αναρτήσεις του, ο Τραμπ κατακεραύνωσε το CNN κατηγορώντας το ότι πολιτικοποιεί τη μάχη απέναντι στο ιό. «Διάγνωση θετική: Το CNN έχει μολυνθεί από Σύνδρομο Παραφροσύνης για τον Τραμπ», αναφέρει σε tweet του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ προσθέτει ότι τα ρεπορτάζ του δικτύου προσπαθούν να προκαλέσουν πανικό, αγνοώντας οποιαδήποτε φωνή δεν κατηγορεί τον ίδιο και παραλείποντας να αναφέρουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους επαγγελματίες της υγείας.

Κλείσιμο


Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε αναφερθεί ξανά στις ενέργειές του όσον αφορά στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι βοήθησαν σημαντικά τις ΗΠΑ, όσον αφορά στον περιορισμό της επιδημίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, όσο οι Δημοκρατικοί σπαταλούσαν χρόνο στην «hoax» υπόθεση της παραπομπής του, προσπαθώντας να σπιλώσουν το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, ο ίδιος έδινε εντολή για έγκαιρο κλείσιμο των συνόρων και αναστολή πτήσεων, με αποτέλεσμα οι ΗΠΑ να έχουν ένα καίριο «προβάδισμα» στη μάχη με τον κορωνοϊό.

twit

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης