Τραμπ: Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν έδωσε το χέρι στην Πελόζι (βίντεο)

Τραμπ: Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν έδωσε το χέρι στην Πελόζι (βίντεο)

Ο Τραμπ ανέβηκε στο βήμα και αμέσως έστρεψε το βλέμμα του στο σώμα των γερουσιαστών - Μήνυμα ενότητας με το δεξί του χέρι σε σχήμα γροθιάς προς τους Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές

000_1OP6D3
Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την είσοδό του στο Κογκρέσο, ενόψει της ομιλίας του για την «Κατάσταση της Ένωσης», State of the Union (SOTU).

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος ανέβηκε στο βήμα και δεν χαιρέτησε, ως είθισται, την πρόεδρο την Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, η οποία, παρόλα αυτά, χειροκροτούσε (δίχως ιδιαίτερη διάθεση είναι η αλήθεια) τον ένοικο του Λευκού Οίκου, όπως ορίζει το άτυπο πρωτόκολλο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Τραμπ ανέβηκε στο βήμα, δεν έριξε ούτε ματιά στην Πελόζι, με το δεξί του χέρι σχημάτισε μία γροθιά, σήμα της ενότητας και μήνυμα προς τους Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές και αμέσως έστρεψε το βλέμμα του προς το σώμα των γερουσιαστών.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος είχε αφιχθεί λίγα λεπτά νωρίτερα στο Κογκρέσο συνοδευόμενος από την «πρώτη κυρία», Μελάνια Τραμπ, η οποία τον στηρίζει σε όλη αυτή τη διαδικασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης