Έκκληση για απελευθέρωση του νομπελίστα Λιού Σιαομπό
Έκκληση για μια ακόμα φορά απηύθυναν υπέρμαχοι των ανθρωπίνων
δικαιωμάτων για την απελευθέρωση του βραβευμένου με Νόμπελ Ειρήνης Λιού
Σιαομπό....
Έκκληση για μια ακόμα φορά απηύθυναν υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την απελευθέρωση του βραβευμένου με Νόμπελ Ειρήνης Λιού Σιαομπό, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 55 του χρόνια και βρίσκεται ακόμα σε φυλακή της βορειοανατολικής Κίνας.
Η μη κυβερνητική οργάνωση Κινέζοι Υπερασπιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CHRD) με έδρα το Χονγκ Κονγκ τονίζουν με ανακοίνωσή τους ότι "εύχονται ευτυχισμένα γενέθλια στον Λιού Σιαομπό και κάνουν για μια ακόμα φορά έκκληση για την άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωσή του".
Ο Λιού τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης φέτος και είναι ο μοναδικός Νομπελίστας στον κόσμου που βρίσκεται σε φυλακή.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV