Επίθεση στα βενζινάδικα του Λονδίνουεξαπέλυσε μια 31χρονη Βρετανίδα κατηγορώντας τα για σεξισμό στις... αντλίες.
Σύμφωνα με την Μέλανι Μόργκαν οι αντλίες στα πρατήρια υγρών καυσίμων είναι σχεδιασμένα για άντρες με αποτέλεσμα η ίδια να δυσκολεύεται να ανεφοδιάσει το αυτοκίνητό της.
Η ίδια φρόντισε, μάλιστα, να αναρτήσει φωτογραφίες από την προσπάθεια που κάνει για να βάλει βενζίνη.
Όπως λέει, λόγω των σεξιστικών αντλιών τώρα είναι υποχρεωμένη να ζητά τη βοήθεια του συντρόφου της για να γεμίσει το βαν τους.
Η 31χρονη υποστηρίζει, επίσης, ότι είναι τόσο ανυπέρβλητο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ώστε τώρα να εξετάζει το ενδεχόμενο να αγοράσει ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.