Νιου Τζέρσεϊ: Φονική ενέδρα με έξι νεκρούς - Έναν αστυνομικό, τρεις πολίτες και τους δύο δράστες

ELctsoQXUAIqXxH

Ένας αστυνομικός δέχθηκε πυρά στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του - Νεκροί και τρεις πολίτες, σύμφωνα με το NBC, καθώς και οι δύο ένοπλοι δράστες, σε ένα περιστατικό που χαρακτηρίζεται από τις Αρχές ως «ενέδρα»

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Νιού Τζέρσεϊ, κατά τη διάρκεια επίθεσης με πυροβολισμούς, την οποία οι Αρχές χαρακτηρίζουν, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, ως «ενέδρα».

Police injured in New Jersey shootout


Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές των αμερικανικών ΜΜΕ, ένας αστυνομικός δέχθηκε πυρά στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του. Νεκροί είναι και τρεις πολίτες, σύμφωνα με το NBC, καθώς και οι δύο ένοπλοι δράστες.

Σχολεία στην περιοχή έκλεισαν και οι μαθητές παρέμεναν μέσα σε αυτά, έως ότου δώσει η αστυνομία την άδεια να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με το NBC, μία πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου περιέγραψε την επίθεση ως «ενέδρα». Ο νεκρός αστυνομικός ερευνούσε μια υπόθεση φόνου όταν δέχθηκε τα μοιραία πυρά από τους δύο δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα μίνι βαν και ακολούθησε άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς.


Δείτε Επίσης

schumacher_GB

Ο Νευροχειρουργός του Γερμανού Πρωταθλητή της Formula1 ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με το πως είναι ο Μίκαελ Σουμάχερ σήμερα…

 

bezos

Η πειρατεία διαπράχθηκε το 2018 και το αποτέλεσμά της ήταν η δημοσιοποίηση προσωπικών φωτογραφιών του Μπέζος, του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο - Από τα Ηνωμένα Έθνη ζητούν να επικεντρωθεί η έρευνα στην προσωπική εμπλοκή του πρίγκιπα διαδόχου Μπιν Σαλμάν 

koronaios43

Έκτακτη συνεδρίαση του ΠΟΥ στη Γενεύη - Την Πέμπτη θα ανακοινώσει ο Οργανισμός αν θα κηρύξει παγκόσμιο συναγερμό - Κλείνουν τα επιβατικά μέσα στην πόλη Ουχάν - Η Βρετανία συστήνει στους υπηκόους να αποφεύγουν τα ταξίδια στη συγκεκριμένη περιοχή της Κίνας, εκτός αν είναι επιτακτική ανάγκη