Οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα παρουσιάσουν το κατηγορητήριο σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ενόψει της παραπομπής του σε δίκη σήμερα Τρίτη, δήλωσε βοηθός κορυφαίου κοινοβουλευτικού στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Ο συνεργάτης του ηγετικού στελέχους των Δημοκρατικών μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί και δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Λίγo νωρίτερα, η εφημερίδα The Washington Post ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι οι κατηγορίες θα είναι δύο — κατάχρηση εξουσίας, παρακώλυση της έρευνας του Κογκρέσου — και ότι θα τεθούν σε ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων εντός του μήνα, επικαλούμενη τρεις αξιωματούχους. Οι πηγές της Πόουστ επισήμαναν ωστόσο ότι τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.
Ο πρόεδρος της επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Δημοκρατικός Έλιοτ Ένγκελ, δήλωσε εξερχόμενος από συνάντηση με την πρόεδρο του σώματος Νάνσι Πελόσι σε δημοσιογράφους ότι ο ίδιος και οι πρόεδροι άλλων επιτροπών σκοπεύουν να ανακοινώσουν το κατηγορητήριο («articles of impeachment») σε βάρος του Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου στις 09:00 σήμερα Τρίτη [τοπική ώρα· 17:00 ώρα Ελλάδας].
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.