Mε μία ημέρα καθυστέρηση έδωσαν τα χέρια ο οικοδεσπότης της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, και ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
«Επιτέλους χειραψία» είναι ο τίλος της εφημερίδας «Daily Mail», που σχολιάζει την αργοπορημένη κίνηση εξηγώντας ότι έγινε για πολιτικούς λόγους.
Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o Bρετανός πρωθυπουργός δεν ήθελε να σφίξει το χέρι του Αμερικανού προέδρου μετά τις δηλώσεις του ότι δεν ανακατεύεται στην βρετανική πολιτική σκηνή καθώς δεν ήθελε να δώσει τροφή για σχόλια στους επικριτές του.
Eπιπλέον, πολλοί από τους Τόρις έχουν ασκήσει πιέσεις στον Τζόνσον να αφήσει έξω από την προεκλογική εκστρατεία τον Τραμπ.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών