Viral το βίντεο με τους Μακρόν, Τριντό και Τζόνσον να έχουν πάρει «στο ψιλό» τον Τραμπ

Viral το βίντεο με τους Μακρόν, Τριντό και Τζόνσον να έχουν πάρει «στο ψιλό» τον Τραμπ

Στο «πηγαδάκι» που έχουν στήσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ οι ηγέτες Καναδά, Γαλλίας και Βρετανίας, αναφέρονται με χιουμοριστική διάθεση στη συνέντευξη Τύπου διάρκειας 48 λεπτών που έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος

trido_boris
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το βράδυ της Τρίτης η καναδική τηλεόραση CBC, παρουσιάζοντας τον Τζάστιν Τριντό, τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Μπόρις Τζόνσον, να συζητούν με αρκετά χιουμοριστική διάθεση για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στο «πηγαδάκι» που έχουν στήσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ οι ηγέτες Καναδά, Γαλλίας και Βρετανίας, στο περιθώριο της διάσκεψης του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο, αναφέρονται στη συνέντευξη Τύπου διάρκειας 48 λεπτών που έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, καθώς και στην «καυτή» συνομιλία του με τον Μακρόν περί ISIS.



Στο βίντεο, φαίνεται ο Τζόνσον να ρωτά τον Μακρόν αν αυτός ήταν ο λόγος που άργησε να εμφανιστεί, ενώ ο Τριντό φέρεται να απαντά, γελώντας, πως ... «άργησε επειδή βρέθηκε σε μια συνέντευξη Τύπου 40 λεπτών! Μόλις είδε τα σαγόνια των μελών της ομάδας του να πέφτουν στο πάτωμα με αυτά που άκουσαν».

Φυσικά, κανείς εκ των ηγετών δεν αναφέρεται ονομαστικά στον Τραμπ, ωστόσο είναι προφανές πως η συζήτησή τους περιστρέφεται γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο και όσα προηγήθηκαν στη «συνύπαρξή» του με τον Μακρόν.

Κλείσιμο
«Αυτό συμβαίνει σε κάθε σύσκεψη του ΝΑΤΟ με τον Τραμπ. Σε κάθε G7 και σε κάθε G20. Οι σύμμαχοι κοροϊδεύουν τον Αμερικανό πρόεδρο πίσω από την πλάτη του» ανέφερε Αμερικανός πολιτικός αναλυτής, σχολιάζοντας το βίντεο.

Τραμπ:«Ακύρωσα την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου γιατί ήδη είχα δώσει πολλές»

Σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την ακύρωση της προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου μετά το πέρας της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε:
«Έδωσα τόσες πολλές (συνεντεύξεις)... Νομίζω ότι είναι αρκετές».

Στο αγαπημένο του Twitter, o Τραμπ ευχήθηκε και καλό ταξίδι σε όλους. «Όταν τελειώσουν οι σημερινές συναντήσεις, θα επιστρέψω στην Ουάσινγκτον. Δεν θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου στο τέλος της συνόδου επειδή δώσαμε τόσες πολλές τις τελευταίες δύο ημέρες. Ασφαλές ταξίδι σε όλους!».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης