Χένρι Λι Λούκας: Ο serial killer που σόκαρε την Αμερική - Η εφιαλτική παιδική ηλικία

Χένρι Λι Λούκας: Ο serial killer που σόκαρε την Αμερική - Η εφιαλτική παιδική ηλικία

Θεωρήθηκε από τους ειδικούς ως ένας από τους πιο σαδιστές δολοφόνους

lukas
Το Netflix συνεχίζει να "βομβαρδίζει" τους συνδρομητές του με νέες σειρές που αφορούν αληθινά εγκλήματα, κι αυτή τη φορά σειρά έχει η ιστορία του Χένρι Λι Λούκας, ενός από τους πιο βίαιους κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όποιος έχει δει τη βιογραφική ταινία Henry: Portrait of a Serial Killer (1986) με πρωταγωνιστή τον Michael Rooker, ίσως και να θυμάται τα φρικτά εγκλήματα του αδίστακτου αυτού εγκληματία, το Netflix όμως με τη καινούργια σειρά ντοκιμαντέρ "The Confession Killer", βάζει στο μικροσκόπιο όσα υποστήριξε ο ίδιος στη δίκη του, στην οποία ομολόγησε ....περισσότερους από 100 φόνους!  

Ο Χένρι Λι Λούκας, ο οποίος δεν δίστασε να σκοτώσει και την ίδια του τη μητέρα, θεωρήθηκε από ψυχολόγους ως ψυχοπαθής, σαδιστικός, αυτοκτονικός, με τεράστια αισθήματα κατωτερότητας και ανασφάλειας. Από τη σύλληψή του και μέχρι σήμερα, κανείς δεν μπορεί να μείνει ατάραχος στον τρόπο που σκότωσε τα θύματά του.

Γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1936 στο Blacksburg της Βιρτζίνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα παιδικά του χρόνια ήταν εφιαλτικά...

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε βίντεο εδώ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης