Περίπου 20.000 άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της πρωτεύουσας της Γεωργίας, Τμπιλίσι, εκφράζοντας την αντίθεσή τους, κατά της κυβέρνησης και απαιτώντας την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε ημέρες μετά την αποτυχία του κοινοβουλίου να ψηφίσει προγραμματισμένη εκλογική μεταρρύθμιση, ώστε να υπάρξει αναλογική εκπροσώπηση, από το σημερινό μεικτό σύστημα.
Σήμερα, σχεδόν οι μισοί από τους βουλευτές στο κοινοβούλιο εκλέγονται όχι από κομματικές λίστες, αλλά από μονοεδρικές εκλογικές περιφέρειες.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.