Το Bloomberg σχολιάζει την παράνομη ηχογράφηση του Στουρνάρα από τον Πολάκη

Το Bloomberg σχολιάζει την παράνομη ηχογράφηση του Στουρνάρα από τον Πολάκη

Δείτε πώς σχολιάζει το αμερικανικό πρακτορείο την παράνομη παρακολούθηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

polakis12
Με την υπόθεση της παράνομης μαγνητοφώνησης της τηλεφωνικής συνομιλίας του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ασχολείται το αμερικανικό πρακτορείο «Bloomberg».

«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, λίγη ώρα πριν συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδος, που είχε καλέσει τη διοίκηση της Αttica Bank για να δώσει εξηγήσεις για το καταναλωτικό δάνειο των 100 χιλιάδων ευρώ, πήρε τηλέφωνο τον διοικητή, Γιάννη Στουρνάρα και μαγνητοφώνησε την τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Tο πρακτορείο «Bloomberg» αναφέρει ότι ο Παύλος Πολάκης απαίτησε από τον Γιάννη Στουρνάρα να εξετάσει και μια σειρά από άλλα δάνεια των πολιτικών του αντιπάλων.

Ο Γιάννης Στουρνάρας συγκάλεσε σύσκεψη της διοίκησης της Attica Bank για να διερευνήσει τα δάνεια που έδωσε η τράπεζα στον Π. Πολάκη.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος χαρακτήρισε την παράνομη μαγνητοφώνηση και την διαρροή της τηλεφωνικής επικοινωνίας ως «ιστορικά πρωτοφανή στην Ευρώπη» κάνοντας λόγο και για επίθεση κατά της ανεξαρτησίας της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με σημερινή δήλωση στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης