Η Πελόζι χειροκροτάει σαρκαστικά τον Τραμπ και το Twitter... ξεσαλώνει!

Η Πελόζι χειροκροτάει σαρκαστικά τον Τραμπ και το Twitter... ξεσαλώνει!

Ποτέ ένα χειροκρότημα δεν έκρυβε τόσο... φαρμάκι

pelosi01
Πριν από έναν περίπου χρόνο, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε viral στα social media χειροκροτώντας... τον εαυτό του κατά την καθιερωμένη ομιλία του για την Κατάσταση της Ενωσης.

Φέτος, ένα άλλο χειροκρότημα έμελε να κλέψει την παράσταση, όταν ο Τραμπ στάθηκε ξανά ενώπιον του Κογκρέσου, για να απαριθμήσει τα επιτεύγματά του την χρονιά που μας πέρασε.

Πρόκειται για το χειροκρότημα που χάρισε η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι στον Αμερικανό πρόεδρο, την ώρα που εκείνος καλούσε από τη μία τους Δημοκρατικούς να συμβιβαστούν «απορρίπτοντας την πολιτική του διχασμού» κι από την άλλη διαμήνυε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να κάνει την παραμικρή υποχώρηση στο θέμα του τείχους.

Το σαρκαστικό χειροκρότημα της Πελόζι, το φαρμακερό της ύφος απέναντι στον Τραμπ και η εμφανής της απέχθεια για το πρόσωπό του «γέννησαν» δεκάδες memes και ξεκαρδιστικά σχόλια στο διαδίκτυο, με τους χρήστες του Twitter πραγματικά να... ξεσαλώνουν.

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα χειροκρότημα μπορεί να κρύβει οργή, απογοήτευση και απειλές για εκδίκηση» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος συνεχαρη την Δημοκρατική πολιτικό επειδή εφηύρε το χειροκρότημα «F@ck you».

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο αστεία tweets

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης