Στο έλεος του χιονιά και η Βρετανία: Πάνω από 100 οχήματα εγκλωβισμένα στην Κορνουάλη

Στο έλεος του χιονιά και η Βρετανία: Πάνω από 100 οχήματα εγκλωβισμένα στην Κορνουάλη

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Στην κατάψυξη μεγάλα τμήματα του Νησιού - Σε μέγιστο συναγερμό οι κρατικές υπηρεσίες σε Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία

corn_main
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι η μοναδική περιοχή του πλανήτη που έχει μπει... στην κατάψυξη, καθώς ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζει και η Βρετανία. Η σφοδρή χιονόπτωση στις νοτιοδυτικές κομητείες του Νησιού και συγκεκριμένα στην Κορνουάλη, έχει προκαλέσει καταστάσεις άνευ προηγουμένου, ενώ πάνω από 100 οχήματα έχουν εγκλωβιστεί από το χιόνι στον μεγάλο αυτοκινητόδρομο Α30.

Οι εικόνες από τα εγκλωβισμένα οχήματα μέσα σε ένα τοπίο που θυμίζει... Σιβηρία, είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί:

Drivers stuck in 3ft of snow on dual carriageway in Cornwall


Chaos on the A30 as heavy snow hits Cornwall


Το Νησί βρίσκεται στο μέσο μίας από τις χειρότερες χιονοκαταιγίδες που έχει υποστεί τις τελευταίες δεκαετίες, με τον υδράργυρο να έχει κατρακυλίσει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, παγώνοντας τα πάντα. Περιοχές στην ανατολική Αγγλία, την Ουαλία και τη Σκωτία έχουν μπει στο «ψυγείο», ενώ οι κρατικές υπηρεσίες προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του πληθυσμού, προκειμένου να αποφευχθούν τραγωδίες.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκλωβισμένα οχήματα στον Α30: 

corn1
corn2
corn3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης