Βρετανία: Ο Μαδούρο «δεν είναι νόμιμος ηγέτης» της Βενεζουέλας
Μετά τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία, την Αργεντινή και το Λονδίνο τάσσεται στο πλευρό του Χουάν Γκουαϊδό - «Ανησυχούμε πολύ για την κατάσταση στη Βενεζουέλα», δηλώνει ο ΥΠΕΞ Τζέρεμι Χαντ
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος την Τετάρτη, είναι "το σωστό πρόσωπο" για να οδηγήσει τη χώρα, υποστήριξε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Τζέρεμι Χαντ.
"Ανησυχούμε πολύ για την κατάσταση στη Βενεζουέλα, όμως είναι προφανές ότι ο Νικολάς Μαδούρο δεν είναι ο νόμιμος ηγέτης" της χώρας, ανέφερε ο Χαντ σε μια ανακοίνωσή του.
Ο Βρετανός υπουργός εκτίμησε επίσης ότι στις εκλογές της 20ής Μαΐου 2018, τις οποίες κέρδισε ο Μαδούρο διαπράχθηκε νοθεία.
"Το Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύει ότι ο Χουάν Γκουαϊδό είναι το σωστό πρόσωπο για να οδηγήσει τη Βενεζουέλα προς τα εμπρός. Στηρίζουμε τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία και την Αργεντινή για να συμβεί αυτό", πρόσθεσε ο Χαντ, μία ημέρα μετά την απόφαση της Ουάσινγκτον –την οποία ακολούθησαν και άλλες χώρες– να αναγνωρίσει τον Γκουαϊδό ως νόμιμο πρόεδρο
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.