Παγκόσμιο ρεκόρ στο Twitter από Ιάπωνα μεγιστάνα: 5,6 εκατ. retweet και συνεχίζει!

Παγκόσμιο ρεκόρ στο Twitter από Ιάπωνα μεγιστάνα: 5,6 εκατ. retweet και συνεχίζει!

Επειδή... έταξε ότι θα δώσει από 8.000 ευρώ σε 100 ακόλουθούς του

maezawa
Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος και επόμενος τουρίστας του Διαστήματος, Γιουσάκου Μαεζάβα, κατέρριψε σήμερα το ρεκόρ του tweet με τα περισσότερα retweet στην ιστορία, με ένα μήνυμα, όπου υποσχόταν να δώσει ποσό άνω των 8.000 ευρώ σε ορισμένους από τους ακόλουθούς του.

Ο 40άρης μεγιστάνας ανήρτησε το Σάββατο ένα tweet στα γιαπωνέζικα, όπου ανέφερε ότι προσφέρει 1.000.000 γεν (ήτοι, 8.601 ευρώ) σε 100 από τους followers του, που θα επιλεγούν τυχαία και οι οποίοι θα κάνουν retweet το μήνυμά του μέχρι απόψε. Έως τη Δευτέρα το απόγευμα, τα retweet υπερέβησαν τα 5,55 εκατομμύρια και το μήνυμά του βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των μηνυμάτων στο Twitter με τα περισσότερα retweet, σύμφωνα με τον επιχειρηματία.


«Νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Ξεπέρασα το ρεκόρ του Twitter αναφορικά με τον αριθμό των retweet (στα 3,55 εκατομμύρια) και ο κόσμος συνεχίζει να μου κάνει retweet» έγραψε ο Γιουσάκου Μαεζάβα στο λογαριασμό του.

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί το 2017 από έναν Αμερικανό έφηβο, που προσπαθούσε να κερδίσει ενός έτους δωρεάν παράδοση νάγκετ κοτόπουλου, που προσέφερε το εστιατόριο Wendy’s.

Κλείσιμο
Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Γιουσάκου Μαεζάβα είχε ανακοινώσει ότι αγόρασε ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι στο Διάστημα έναντι άγνωστου ποσού, για μια θέση από το 2023 στον πύραυλο SpaceX του Έλον Μασκ.

Ο Γιουσάκου Μαεζάβα, ο 18ος πλουσιότερος Ιάπωνας με περιουσία που αποτιμάται στα δύο δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, πλούτισε, ιδρύοντας και διευθύνοντας την εταιρεία ενδυμάτων Zozotown.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης