Νετανιάχου σε Ερντογάν: Κάνει μαθήματα εκείνος που κατέχει την Κύπρο και σφαγιάζει παιδιά Κούρδων

Νετανιάχου σε Ερντογάν: Κάνει μαθήματα εκείνος που κατέχει την Κύπρο και σφαγιάζει παιδιά Κούρδων

Εκατέρωθεν κατηγορίες και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό και τον Τούρκο πρόεδρο - Κατηγορείται για απάτη και χειραγωγεί την παγκόσμια κοινότητα», απάντησε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν

net_erd
Σε... ανεξερεύνητα πεδία δείχνουν να οδηγούνται οι σχέσεις Τουρκίας και Ισραήλ, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη και εντείνεται σε όλα τα επίπεδα, η πρωτοφανής κόντρα μεταξύ του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου και του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός απάντησε σε προηγούμενες δηλώσεις-κατηγορίες του Ερντογάν, γράφοντας πως: «Ο Ερντογάν, που κατέχει τη βόρεια Κύπρο και ο στρατός του σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά και εκτός Τουρκίας να μην κάνει κηρύγματα στο Ισραήλ».


Τη σκυτάλη στην τροφοδότηση της έντασης πήρε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Τούρκου προέδρου, ο οποίος δήλωσε όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu: «Ο Νετανιάχου, κατηγορούμενος για απάτη στη χώρα του, προσπαθεί να χειραγωγήσει τη διεθνή κοινότητα».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης