Σε δημόσιο εξευτελισμό των πωλητών της εταιρείας του προχώρησε ο ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου στην Κίνα επειδή δεν πέτυχαν τους στόχους που τους είχε βάλει.
'Οπως φαίνεται στο βίντεο που καταγράφηκε την 1η Οκτωβρίου στην πόλη Τζιανγκμέν, οι πωλητές υποχρεώθηκαν να περπατήσουν μόνο με τα εσώρουχά τους με τους αυτόπτες μάρτυρες να τους κοιτούν με το στόμα ανοιχτό.
«Αποδέχομαι την τιμωρία που μου έβαλε η εταιρεία. Οι γυναίκες συνάδελφοί μας δεν έκαναν το ίδιο αλλά υποχρεώθηκαν να κάνουν πους απς» δήλωσε σε τοπική ιστοσελίδα ένας από τους εξευτελισμένους πωλητές.
Η ίδια εταιρεία στο παρελθόν είχε αφαιρέσε χρήματα από τη μισθοδοσία πωλητών ενώ παρόμοια τιμωρία επιβαλόταν και σε όσους έφταναν αργοπορημένοι στο χώρο εργασίας τους.
Αν και το κινεζικό δίκαιο απαγορεύει τέτοιου είδους δημόσιους εξευτελισμούς υποχρεώνοντας τον εργοδότη που θα τους επιβάλει να πληρώσει αποζημίωση, κινεζικές εταιρείες έχουν πολλές φορές προχωρήσει σε τέτοιου είδους πρακτικές αδιαφορώντας για τον νόμο.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.