Τραγική κατάληξη είχε η παρουσία της καθηγήτρια Ρίτα Τζιτέντρα σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ινδία καθώς η ακαδημαϊκός άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στις κάμερες.
Στο σοκαριστικό βίντεο η Τζιτέντρα φαίνεται να μιλάει για τη ζωή της και την καριέρα της όταν ξαφνικά σταματάει και αμέσως μετά καταρρέει αρχιζόντας έναν μακάβριο ρόγχο.
Οι παρουσιαστές και ο σκηνοθέτης χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξεπεράσουν το σοκ και να διακόψουν την εκπομπή Good Morning J&K δίνοντας «πάσα» για διαφημίσεις.
«Μας μιλούσε για ενδιαφέρουσες στιγμές της ζωής της και φαινόταν τελείως καλά. Ξαφνικά σταμάτησε να μιλάει. Κόψαμε για διαφημίσεις και ξεκινήσαμε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να μεταφερθεί σε νοσοκομείο» περιέγραψε τι συνέβη ο εκ των παρουσιαστών.
Η Τζιτέντρα άφησε, τελικά, την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της με το ασθενοφόρο.
Συνεργάτης της αποκάλυψε, εντωμεταξύ, ότι λίγο πριν μπει στο στούντιο η καθηγήτρια είχε εκφράσει την επιθυμία να πεθάνει όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αμπντούλ Καλάμ που άφησε την τελευταία του πνοή ενώ εργαζόταν.
Ιατρικές πηγές ανακοίνωσαν ότι η Τζιτέντρα πέθανε από καρδιακή προσβολή που μπορεί να προκλήθηκε από αρρυθμίες.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»