Μέρκελ: Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία για το Brexit

merkel108-thumb

Το Βερολίνο εργάζεται σκληρά για μια συμφωνία, αλλά δεν αποκλείει αποτυχία είπε η Γερμανίδα Καγκελάριος 

Η Γερμανία και οι εταίροι της στην Ευρωπαϊκή Ένωση επενδύουν όλη τους την ενέργεια για την διασφάλιση μιας συμφωνίας με την Βρετανία για την έξοδό της από το μπλοκ, δήλωσε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα επιτευχθεί μια συμφωνία.

«Δεν θέλουμε οι συζητήσεις να αποτύχουν. Θα δώσουμε όλη μας τη δύναμη και τη δημιουργικότητα για να εξασφαλίσουμε την επίτευξη μιας συμφωνίας», τόνισε η Μέρκελ σε μια ομιλία της σε ένα οικονομικό συνέδριο στην Φρανκφρούρτη.

«Δεν θέλουμε αυτές οι διαπραγματεύσεις να καταρρεύσουν. Αλλά παράλληλα δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε αυτό εντελώς, επειδή ακόμη δεν έχουμε κάποιο αποτέλεσμα».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Θα τους ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ όλους οι Γερμανοί, όπως στο Β παγκόσμιο πόλεμο !!

Η Βρετανία εκτός, η Ελλάς πτωχευμένη, η Ισπανία μεταπτωχευτική, η Πορτογαλία, επίσης, η Ιταλία σε προπτωχευτικό στάδιο, η Γαλλία το ίδιο ... Μόνον οι ηττημένοι του Β Παγκόσμιου Πολέμου, δηλ. οι Γερμανοί με πλούτη που καταναλώνουν σε μπύρες !! Φορώντας κάλτσες με πέδιλα !! Δε μας συμφέρει η Γερμανική Ευρώπη !! Διότι ΔΕΝ είναι Ευρώπη !!!

Brexit

Η Μέρκελ να προτείνει αντί για Βρετανικά Αγγλικά, να μιλάνε Αμερικάνικα Αγγλικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης