Σοκ στη Γερμανία: 20χρονος μετανάστης από το Ιράκ κατηγορείται για βιασμό και δολοφονία 14χρονης

Σοκ στη Γερμανία: 20χρονος μετανάστης από το Ιράκ κατηγορείται για βιασμό και δολοφονία 14χρονης

Ξύπνησαν μνήμες από την υπόθεση Χαβάρι, του Αφγανού που είχε δολοφονήσει μια 19χρονη το 2016 στο Φράιμπουργκ

girl-rape-1
Μνήμες από την υπόθεση του Αφγανού Χουσεΐν Χαβάρι, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2016 βίασε και δολοφόνησε μια 19χρονη φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ, ξύπνησε στη Γερμανία ο θάνατος μιας 14χρονης στην πόλη Βιζμπάντεν.

Τα ίχνη της Σουζάνα Φέλντμαν είχαν χαθεί από τις 22 Μαΐου και η σορός της εντοπίστηκε την Τετάρτη σε δασική έκταση στα περίχωρα της πόλης που βρίσκεται στη δυτική Γερμανία.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει και ανακρίνει έναν 35χρονο Τούρκο ενώ αναζητεί τον 20χρονο Ιρακινό Αλί Μπασάρ που είχε φτάσει στη Γερμανία το 2015 κατά τη διάρκεια της μαζικής, δηλαδή, άφιξης μεταναστών στη χώρα, είχε υποβάλει αίτηση για άσυλο που είχε απορριφθεί και περίμενε το αποτέλεσμα της ένστασης που είχε υποβάλει.

girl-rape-12


Κλείσιμο
Τοπικά μέσα επικαλούμενα αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η άτυχη Σουζάνα είχε στραγγαλιστεί μέχρι θανάτου.

Το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι ότι η 14χρονη έπεσε θύμα βιασμού πριν να δολοφονηθεί από τον 20χρονο Ιρακινό και τον 35χρονο Τούρκο.

Οι δύο άνδρες πιστεύεται ότι ζούσαν μαζι σε ένα κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών στην πόλη στην οποία σημειώθηκε το άγριο έγκλημα.

Ο Ιρακινός, ο οποίος θεωρείται ύποπτος και για άλλα αδικήματα μεταξύ των οποίων ληστείες με την απειλή μαχαιριού, πιστεύεται, πάντως, ότι έχει διαφύγει με την οικογένειά του στο Ιράκ μέσω Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την αστυνομία καθοριστική για την αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος ήταν η κατάθεση ενός 13χρονου αγοριού που κατήγγειλλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ότι η Σουζάνα είχε βιαστεί και δολοφονηθεί κατονομάζοντας τον Μπασάρ ως τον βασικό ύποπτο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης