Βγήκαν τα μαχαίρια: Μήνυση Ερντογάν στον Μουχαρέμ Ιντζέ

Βγήκαν τα μαχαίρια: Μήνυση Ερντογάν στον Μουχαρέμ Ιντζέ

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ είχε πει σε προεκλογική ομιλία του ότι ο Ταγίπ Ερντογάν, πριν από την ίδρυση του κόμματος ΑΚΡ, είχε επισκεφθεί τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν στην Πενσιλβάνια

Erdo_Ince
Μήνυση εναντίον του υποψηφίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουχαρέμ Ιντζέ, κατέθεσε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη, Μαρίας Ζαχαράκη, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τις δηλώσεις του σχετικά με τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν.

«Αν δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ξεκίνησα την ίδρυση του κόμματος από την Πενσιλβάνια, είσαι άνανδρος. Θα το αποδείξεις. Αν δεν το κάνεις, είσαι άνανδρος. Το λέω ξεκάθαρα και σαφέστατα. Η Κωνσταντινούπολη και η Τουρκία δεν έχει ανάγκη από ψεύτες αλλά ειλικρινείς πολιτικούς», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ είχε πει σε προεκλογική ομιλία του ότι ο Ταγίπ Ερντογάν, πριν από την ίδρυση του κόμματος ΑΚΡ, είχε επισκεφθεί τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν στην Πενσιλβάνια.

Μάλιστα, στη συνέχεια, σε άλλη προεκλογική συγκέντρωσή του, ανέφερε πως εκείνος που του το είπε είναι ο άνθρωπος με τον οποίο πήγαν μαζί στην Πενσιλβάνια το 2001 και πήραν την άδεια για ίδρυση από τον Γκιουλέν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης