Επίδοξος δραπέτης έσκαψε τούνελ 70 μέτρων και έπαθε ασφυξία λίγο πριν βγει στην άλλη πλευρά

tounel

Πέρασε μήνες σκάβοντας την στενή τρύπα, που τελικά του στοίχισε τη ζωή

Λίγα μόλις μέτρα απέμεναν στον 26χρονο Τζάντσον Κούνια Εβανγκελίστα, κρατούμενο στις φυλακές Μπόα Βίστα της Βραζιλίας, για να βγει στην άλλη πλευρά του τούνελ που είχε σκάψει από το κελί του, για να διεκδικήσει την ελευθερία.

Αντί να βρεθεί όμως εκτός των τειχών της φυλακής κατέληξε νεκρός, εξαιτίας της περιορισμένης λήψης οξυγόνου κατά τη διάρκεια των νυχτερινών «εργασιών» στο εσωτερικό της στενής τρύπας.Οι δεσμοφύλακες ανακάλυψαν το τούνελ του επίδοξου δραπέτη όταν τον βρήκαν νεκρό στο κελί του. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο νεαρός πέθανε από ασφυξία. Συνειδητοποιώντας ότι το οξυγόνο στην άλλη άκρη του τούνελ (που είχε ήδη περάσει κάτω από τα τείχη της φυλακής) δεν επαρκούσε, ο καταδικασθείς για φόνο Εβανγκελίστα έσπευσε να επιστρέψει στο κελί του.

Ωστόσο η ζημιά που είχαν πάθει τα πνευμόνια του ήταν ήδη μη αναστρέψιμη και ο 26χρονος ξεψύχησε λίγη ώρα μετά.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, ο Εβανγκελίστα είχε περάσει μήνες ολόκληρους σκάβοντας το τούνελ στην τουαλέτα του κελιού του. Μάλιστα σχεδίαζε μια άκρως κινηματογραφική μαζική απόδραση, αφού είχε προτείνει σε συγκρατούμενούς του να τους πάρει μαζί του, φυσικά με το αζημίωτο.

Prisoner who was metres from freedom after digging 70m tunnel from cell toilet suffocates to death

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

328495527

Η ανακοίνωση της απόφασης προκάλεσε την έκρηξη αρκετών μελών της οικογένειας του θύματος και χρειάστηκε η συνοδεία αστυνομικών για να αποχωρήσουν από την δικαστική αίθουσα

29a13e3b-ec02-4a6d-abc2-ce8e32d27ec5

Η Lelo UK αποφάσισε να δώσει στους εργαζομένους της τέσσερις μέρες παραπάνω τον χρόνο, προκειμένου να μπορούν να ικανοποιηθούν σεξουαλικά με άνεση, χωρίς το άγχος και το στρες της δουλειάς