Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα έκλεισαν το deal με το Netflix!

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα έκλεισαν το deal με το Netflix!

Σε σειρές και ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν το πρώην προεδρικό ζεύγος θα ασχοληθεί με θέματα, τα οποία απασχόλησαν τον πρώην Πλανητάρχη ενόσω βρισκόταν στον Λευκό Οίκο

obama
Συμβόλαιο με το Netflix υπέγραψαν το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, για την παραγωγή εκπομπών και σειρών της υπηρεσίας ψυχαγωγίας, όπως ανακοίνωσε το Netflix μέσω Twitter.

Οι Ομπάμα δεν προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τη νέα πλατφόρμα, προκειμένου να «επιτεθούν» στον Ντόναλντ Τραμπ ή τους συντηρητικούς κύκλους που τον υποστήριξαν.

Αντ' αυτού, ο Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να ασχοληθεί με θέματα, τα οποία τον απασχόλησαν όσο  βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, ενώ η Μισέλ από ενδέχεται να εμφανιστεί σε μια εκπομπή αφιερωμένη στη σωστή διατροφή, ένα ζήτημα με το οποίο είχε ασχοληθεί την εποχή που ήταν πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

«Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της δημόσιας ζωής μας ήταν να συναντούμε υπέροχους ανθρώπους και να τους βοηθούμε να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Για αυτό η Μισέλ κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Netflix. Ελπίζουμε να καλλιεργήσουμε τις ταλαντούχες και δημιουργικές φωνές που μπορούν να προωθήσουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων και να βοηθήσουμε να μοιραστούν την ιστορία τους με τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε στην ανακοίνωσή του ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο διευθυντής περιεχομένου του Netflix, Τεντ Σαράντος, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του τη συμφωνία με το πρώην προεδρικό ζεύγος, τονίζοντας ότι το περιεχόμενο των εκπομπών θα εστιάζουν στις κοινότητες και στις ανθρώπινες ιστορίες, παρά στην πολιτική.

«Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα είναι από τα πιο αξιοσέβαστα και αναγνωρίσιμα δημόσια πρόσωπα στον κόσμο και θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν και να φωτίσουν ιστορίες ανθρώπων που ξεχωρίζουν στις κοινότητές τους και θέλουν να αλλάξυον τον κόσμο προς το καλύτερο. Είμαστε περήφανοι που επέλεξαν να κάνουν σπίτι τους το Netflix», δήλωσε ο Σαράντος, σύμφωνα με τους New York Times.

Κλείσιμο
Την αποκάλυψη ότι το πρώην προεδρικό ζεύγος θα αναλάβει την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων για την υπηρεσία του Netflix είχε κάνει το Μάρτιο η εφημερίδα New York Times, τονίζοντας ότι η συμφωνία δεν είχε ακόμη οριστικοποιηθεί. 

Τις υπηρεσίες του Netflix τις χρησιμοποιούν περίπου 117 εκατομμύρια χρήστες, εκ των οποίων τα 110 εκατομμύρια είναι συνδρομητές επί πληρωμή. Η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει έως και 8 δισεκατομμύρια δολάρια για να εμπλουτίσει το περιεχόμενο της πλατφόρμας της το 2018.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης