Στόρμι Ντάνιελς στον «Τραμπ» στο τηλέφωνο: «Έρχεται καταιγίδα μωρό μου...»

Στόρμι Ντάνιελς στον «Τραμπ» στο τηλέφωνο: «Έρχεται καταιγίδα μωρό μου...»

Δείτε τι έκανε η πορνοστάρ στην εκπομπή SNL σε σκετς με τον Άλεκ Μπόλντουιν και τον Μπεν Στίλερ

snl-stormy
Την παράσταση στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής τηλεοπτικής εκπομπής SNL έκλεψε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που εμφανίστηκε σε σκετσάκι να συνομιλεί τηλεφωνικά με τον πρώην εραστή της και πρόεδρο τον ΗΠΑ «Ντόναλντ Τραμπ» (τον οποίο υποδυόταν φυσικά ο απολαυστικός Άλεκ Μπόλντουιν).

Στο εναρκτήριο σκετς της εκπομπής, ο «Τραμπ» δίνει εντολή στον δικηγόρο του, «Μάικλ Κοέν» - που υποδύεται ο Μπεν Στίλερ - να καλέσει την χυμώδη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών για να λυθεί «μια και καλή» η δικαστική διαμάχη στην οποία έχουν εμπλακεί τα τρία πρόσωπα. Ωστόσο, όταν ακούει την παλιά του αγαπημένη, ο Αμερικανός πρόεδρος «κόβει» με συνοπτικές διαδικασίες τον Κοέν από τη γραμμή και αναλαμβάνει ο ίδιος να πείσει την Στόρμι να αποσύρει τη μήνυση, φροντίζοντας φυσικά να... φλερτάρει και λίγο μαζί της.

«Τι θα χρειαστεί για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση», ρωτά ο «Τραμπ» την πορνοστάρ για να λάβει την εξής απάντηση: «Μια παραίτηση».

«Οι πρόεδροι είναι σαν τις πορνοστάρ, όταν μπλέξεις σε αυτόν τον κλάδο είναι δύσκολό μετά να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο», απαντά ο «Τραμπ».

Πάντως η 39χρονη ήταν απόλυτα ειλικρινής με τον πρώην εραστή της σχετικά με τις προθέσεις της, αφού φρόντισε να τον προειδοποιήσει ότι έρχεται... καταιγίδα (λογοπαίγνιο με το όνομά της) παρότι εκείνος εξακολουθεί να μην πιστεύει στην κλιματική αλλαγή.

Κλείσιμο
Stormy Daniels appears on Saturday Night Live’s cold open as Cohen and Trump try to get their lies s
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης