Βρετανία: Κλειστό το κέντρο του Σάλσμπουρι λόγω «ύποπτου πακέτου με λευκή σκόνη»

Salisbury

Συναγερμός σήμανε στο Σάλσμπουρι για ένα ύποπτο πακέτο - Η αστυνομία διερεύνησε το πακέτο και διαπίστωσε ότι το περιεχόμενό του ήταν ακίνδυνο 

Κατάσταση συναγερμού σήμανε στο Σάλσμπουρι της Βρετανίας, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο πακέτο με λευκή σκόνη, που όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, περιείχε απλή σκόνη. 

Οι αστυνομικοί είχαν κλείσει το κέντρο της πόλης και εξέτασαν το ύποπτο αντικείμενο, που παραδόθηκε σε ένα γραφείο στη Milford Street περίπου στις 11 π.μ. (ώρα Βρετανίας).
 
Τελικά οι έρευνες έδειξαν ότι το πακέτο ήταν ακίνδυνο. «Το πακέτο, που αναφέρθηκε ότι περιείχε ύποπτη ουσία, ελέγχθηκε και διαπιστώθηκε ότι περιείχε μια ουσία φαγητού, οπότε δεν συντρέχει ανησυχία», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με τη Sun. 

Να σημειωθεί ότι στην πόλη είχαν γίνει οι δολοφονικές επιθέσεις κατά του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του, Γιούλια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xitler

Στο Περού και σε άλλες χώρες στην Λατινική Αμερική, οι γονείς συχνά επιλέγουν ξένα και μικρά ονόματα για τα παιδιά τους που ακούγονται εξωτικά, παρά τους αρνητικούς συνειρμούς που προκαλούν στο εξωτερικό