Θα δώσει η Μελάνια τα «παπούτσια στο χέρι» στον Τραμπ μετά τη συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελς;

Θα δώσει η Μελάνια τα «παπούτσια στο χέρι» στον Τραμπ μετά τη συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελς;

Η συνέντευξη στο CBS καθήλωσε 22 εκατομμύρια τηλεθεατές κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης για την εκπομπή «60 minutes» μετά το 2008 και την πρώτη συνέντευξη τότε του Μπαράκ Ομπάμα

daniels_people
Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε η πιπεράτη συνέντευξη της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στο CBS για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς καθήλωσε στους τηλεοπτικούς δέκτες 22 εκατομμύρια Αμερικανούς, αριθμός ρεκόρ μετά το 2008 για την εκπομπή «60 minutes» όταν τότε είχε παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπαράκ Ομπάμα.

Η πρώτη συνέντευξη της 39χρονης που ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ το 2006, σχολιάζεται εκτενώς από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι επικεντρώθηκαν όχι τόσο στα όσα είπε αλλά κυρίως στην εμφάνιση της Στόρμι.

«Γιατί οι κόρες των οφθαλμών της της Στόρμι Ντάνιελς είναι διεσταλμένες; Είναι γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;» αναρωτιέται μια χρήστης του Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #StormyDanielsDay. «Τι συμβαίνει με τις διεσταλμένες κόρες των ματιών της που είναι σαν σφαίρες;» διερωτάται άλλος χρήστης.

Ο Μπλάιθ Μπερνχαρντ, ο οποίος υποστηρίζει ότι κάνει ιατρικό ρεπορτάζ αναρωτήθηκε: «γιατί οι κόρες των οφθαλμών της Στόρμι Ντάνιελς έχουν διασταλεί τόσο σ΄ένα τόσο φωτεινό στούντιο;».

Ο φακός εστίαζε πολλές φορές στα μάτια της 39χρονης Στόρμι την ώρα που μιλούσε στον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου «CBS».

Αν και η σεξουαλική επαφή της Στόρμι με τον Τραμπ έγινε το 2006- σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της -όταν ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε αναλάβει τα ηνία της υπερδύναμης ωστόσο το ροζ σκάνδαλο που πλήττει τον Λευκό Οίκο, φέρνει σε δεινή θέση το προεδρικό ζεύγος με πολλά ΜΜΕ να θέτουν αν ο Τραμπ θα δώσει τελικά εξηγήσεις στους Αμερικανούς.

Κλείσιμο
Το πιο «καυτό» ερώτημα, ωστόσο, που θέτουν αρκετά ξένα ΜΜΕ είναι αν η Μελάνια μετά τις πιπεράτες αποκαλύψεις για το αμαρτωλό παρελθόν του συζύγου της, θα του δώσει τα...παπούτσια στο χέρι.

Πάντως, πριν την προβολή της συνέντευξης, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ δεν ήταν μαζί. Από το Palm Beach όπου ο Τραμπ βρισκόταν το Σαββατοκύριακο, επέστρεψε στην Ουάσινγκτον ενώ η Μελάνια προτίμησε να μείνει στη Φλόριντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης