Η Ελβετία είναι έτοιμη να ενεργήσει ως μεσολαβήτρια για την επίλυση της κρίσης στη Βόρεια Κορέα
, ακόμη και φιλοξενώντας συνομιλίες σε επίπεδο υπουργών, δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της χώρας Ντόρις Λόιταρντ.
Η Λόιταρντ επεσήμανε ότι Ελβετοί στρατιώτες είναι ανεπτυγμένοι στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Κορέας και πρόσθεσε ότι η χώρα της έχει μακρά ιστορία ουδέτερης διπλωματίας.
πρέπει να αναλάβουν το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί, υπογράμμισε.
«Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας (…) ως μεσολαβητές», είπε η Ελβετή πρόεδρος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Πραγματικά έχει έρθει η ώρα να καθίσουμε στο τραπέζι. Οι μεγάλες δυνάμεις έχουν ευθύνη», υπογράμμισε.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή