Βίντεο: Εξόριστος πολιτικός από τη Βενεζουέλα έκανε πρόταση γάμου μπροστά στον Πάπα

Βίντεο: Εξόριστος πολιτικός από τη Βενεζουέλα έκανε πρόταση γάμου μπροστά στον Πάπα

Αρχικά ο Ντάριο Ραμίρεζ έπιασε «ψιλή κουβέντα» με τον Ποντίφικα για την κατάσταση στη Βενεζουέλα ώσπου κάποια στιγμή γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην Μαριάντζελα Εσπινάλ

Βίντεο: Εξόριστος πολιτικός από τη Βενεζουέλα έκανε πρόταση γάμου μπροστά στον Πάπα
Απροσδόκητη τροπή πήρε μια συνηθισμένη ακρόαση μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο όταν ένας εξόριστος πολιτικός από τη Βενεζουέλα έκανε πρόταση γάμου στην φίλη του ενώπιον του Ποντίφικα.

Η πρόταση του Ντάριο Ραμίρεζ προς την φίλη του Μαριάντζελα Εσπινάλ έγινε κατά τη διάρκεια ακρόασης Καθολικών βουλευτών την περασμένη εβδομάδα.

Αρχικά ο Ραμίρεζ έπιασε «ψιλή κουβέντα» με τον Ποντίφικα για την κατάσταση στη Βενεζουέλα ώσπου κάποια στιγμή γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην Μαριάντζελα.

Κλείσιμο
Οι υπόλοιποι παριστάμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος απλά χαμογέλασε.

Ο Ραμίρεζ, που ζει εκτός Βενεζουέλας από το 2014 για να γλιτώσει από το καθεστώς Μαδούρο περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη: «Αρχικά μιλήσαμε με τον Ποντίφικα για τη Βενεζουέλα. Και τότε του είπε "θέλω να σας ζητήσω ένα πράγμα" και του εξήγησα ότι η γυναίκα δίπλα μου είναι η γυναίκα της ζωής μου. Του είπα ότι τη γνώρισα σε εκκλησία και ότι ο Θέος την έστειλε δίπλα μου. Οπότε μετά γονάτισα και έκανα την πρόταση».

Όταν η Μαριάντζελα έμεινε εμβρόντητη από την κίνηση του συντρόφου της παρενέβη ο Πάπας: Σε ρώτησε αν θα τον παντρευτείς; Τι θα του απαντήσεις;».

Τελικά η σύντροφος του Ραμίρεζ απάντησε «ναι» με τον Πάπα Φραγκίσκο να τους ευλογεί.

Όπως, πάντως, αποκαλύφθηκε ο Ραμίρεζ είχε ήδη ζητήσει άδεια για να κάνει την κίνηση αυτή από τον Καρδινάλιο Κριστόφ Σόνμπορν, τον επικεφαλής του Διεθνούς Δικτύου Καθολικών Βουλευτών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης